reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

kati kupilam mu voycher na strzelnice i flyboard czy jakos tak do latania nad woda ;) nie moglam sie zdecydowac jesli cos mu nie podpasuje to nie wezme bo jeszcze nie oplacone mam 7 dni na to ale to ja tylko wiem ;)

reklama
Hłe Hłe dobre. Coś mi się scielo.
Chciałam tylko napisać ze moje wizyta również udana. Dzidzia ma się wspaniale dwie rączki dwie nóżki CRL 57.7 mm, NT 1.6 mm wiec raczej w normie ale robią mi jeszcze badanie krwi w tym kierunku wiec nie wiem co myśleć,może to reguła... Ciesze się ze wy zadowolone i szczęśliwe.
Jak to mówią strach ma wielkie oczy :-))

Hej :) nie moglam wczesniej polaczyc sie z netem. Juz po badaniach wszystko ok :) przeziernosc karkowa 1.2mm :) tylko jestem troche zawiedziona bo przez to ze maluszek nie chcial sie przekrecic to lekarz nie byl w stanie stwierdzic czy jest kosc nosowa. Ale ogolnie chyba wszystko ok :) cztery konczyny widoczne nerki i zoladek :)

Ja już nie mogę się doczekać kolejnych badań i odliczam do 7 stycznia ehhh to tyle dni jeszcze :confused:
Tak z ciekawosci zapytam gdzie Panie ze Śląska miały (lub będą miały) robione badanie prenatalne ?

Czesć dziewczyny błagam o radę bo w tych sprawach jestem taka ciemna.... ;)

Otóż mieszkam w UK i pod koniec stycznia wybieram się do Polski i chciałabym tam zrobić USG.
Będę się czuła pewniej jesli pojde do polskiego lekarza a może dowiem się co tam ma ;)
I tu moje pytanie. Czy mogę się umówić jednorazowo do jakiegokolwiek lekarza tylko na USG i ile mniej więcej takie coś kosztuje i czy wtedy płaci się tylko za USG czy też za wizytę?

Może polecacie kogoś w Krakowie lub okolicach Bytomia?( będę i tu i tu ;))

Z góry dziękuję za odpowiedzi :)

Możesz wejść na stronę znanylekarz.pl i znaleźć ginekologa z Krakowa czy Bytomia z dobrymi opiniami. Część lekarzy ma możliwość zapisania sie on-line i wtedy widzisz cenę za usg. Orientacyjne będzie to ok.150 zł.

reklama
Do góry