reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziewczyny co jecie na śniadania? Macie w ogóle apetyt? Ja budze się w nocy i już jestem głodna,a jak przychodzi śniadanie to na nic nie mam apetytu,w sumie z innymi daniami podobnie:/

reklama
Witam w nowy roku,byłam odcięta od neta jakiś czas bo córeczka zalała komp ale już jest ok:-)
My sylwestra spędziłyśmy śpiąc jakoś wg mnie to już nie rusza także od 21 spałyśmy z przerwą koło północy kiedy to armagedon się rozpoczął:wściekła/y:Mądrzy ludzie pod oknami przez 30 minut mi strzelali dziecko i psy przerażone....Ale to już za nami na szczęście!!!!!
Gratuluje udanych wizyt!!
Mnie blizna po cc nie ciągnie wybitnie,ale czasem coś pokuje,skurcz załapie i czuję taki ciężar w macicy...szybko coś tyle dolegliwości.A któraś pisała że ma skrzywienie,u mnie to samo tyle że Ja dodatkowo po dwóch operacjach kręgosłupa.Co to za ćwiczenia wykonujesz na złagodzenie bólu?
Śniegu napadało,mróz był i dziś już ocieplenie,wszystko się topi ech oby nas już nic nie złapało bo nasza przychodnia nie podpisała kontraktu i nie wiadomo ile to potrwa...cóż była by wycieczka do szpitala.
Kagusia zdrówka!

Ja na nic nie mam ochoty,jem bo musze,bo jestem głodna :-) ale brak mi konkretnych zachcianek,nie przepadam za słodyczami,wole czasem paczkę chrupkow serowych. Ogólnie staram się każdego dnia jeść coś innego raz twarożek,raz jajka,raz kanapki z szynką,czasem naleśniki :-) ale jak już mnie nadzieje ochota czymś się "objeść" to chwytam za owoce-arbuz,jabłka,gruszki,banany to chyba podstawa :-)

Kagusia - ja ostatnio miałam to samo, 2 dni mnie męczyło i wypiłam smectę, jest bardzo łągodna, nawet dla noworodków można ją podawać, i lekarz nie miał przeciwwskazań. Najważniejsze - pomogła :))

Co do apetytu to ja również go nie mam, jem bo muszę. Jedynie owoce jem co chwilę,A jak z waszą wagą przybrałyście już coś?

Ja zaczynałam z wagą 51 w 10tc miałam 52kg i potem przez rozwolnienie zgubiłam 0,5 kg i dziś rano 51,5 kg troche kiepsko ale skoro maluszek rośnie to chyba ok
Która z dziewczyn bierze/brała witaminy Pregna plus? Je bierze się całą ciąże czy trzeba z kolejnym trymestrem zmienic?

reklama
powoli mi przechodzi.. czuję się okropnie zmęczona ale cieszę się że już tak nie biegam.. ja przytyłam 1kg ale pewnie po mojej dolegliwości będe zaczynać od początku..

Do góry