reklama
ninex
Fanka BB :)
Witam w nowy roku,byłam odcięta od neta jakiś czas bo córeczka zalała komp ale już jest ok:-)
My sylwestra spędziłyśmy śpiąc jakoś wg mnie to już nie rusza także od 21 spałyśmy z przerwą koło północy kiedy to armagedon się rozpocząłMądrzy ludzie pod oknami przez 30 minut mi strzelali dziecko i psy przerażone....Ale to już za nami na szczęście!!!!!
Gratuluje udanych wizyt!!
Mnie blizna po cc nie ciągnie wybitnie,ale czasem coś pokuje,skurcz załapie i czuję taki ciężar w macicy...szybko coś tyle dolegliwości.A któraś pisała że ma skrzywienie,u mnie to samo tyle że Ja dodatkowo po dwóch operacjach kręgosłupa.Co to za ćwiczenia wykonujesz na złagodzenie bólu?
Śniegu napadało,mróz był i dziś już ocieplenie,wszystko się topi ech oby nas już nic nie złapało bo nasza przychodnia nie podpisała kontraktu i nie wiadomo ile to potrwa...cóż była by wycieczka do szpitala.
Kagusia zdrówka!
My sylwestra spędziłyśmy śpiąc jakoś wg mnie to już nie rusza także od 21 spałyśmy z przerwą koło północy kiedy to armagedon się rozpocząłMądrzy ludzie pod oknami przez 30 minut mi strzelali dziecko i psy przerażone....Ale to już za nami na szczęście!!!!!
Gratuluje udanych wizyt!!
Mnie blizna po cc nie ciągnie wybitnie,ale czasem coś pokuje,skurcz załapie i czuję taki ciężar w macicy...szybko coś tyle dolegliwości.A któraś pisała że ma skrzywienie,u mnie to samo tyle że Ja dodatkowo po dwóch operacjach kręgosłupa.Co to za ćwiczenia wykonujesz na złagodzenie bólu?
Śniegu napadało,mróz był i dziś już ocieplenie,wszystko się topi ech oby nas już nic nie złapało bo nasza przychodnia nie podpisała kontraktu i nie wiadomo ile to potrwa...cóż była by wycieczka do szpitala.
Kagusia zdrówka!
michasia30
Ja na nic nie mam ochoty,jem bo musze,bo jestem głodna :-) ale brak mi konkretnych zachcianek,nie przepadam za słodyczami,wole czasem paczkę chrupkow serowych. Ogólnie staram się każdego dnia jeść coś innego raz twarożek,raz jajka,raz kanapki z szynką,czasem naleśniki :-) ale jak już mnie nadzieje ochota czymś się "objeść" to chwytam za owoce-arbuz,jabłka,gruszki,banany to chyba podstawa :-)
kornelia1802
Kagusia - ja ostatnio miałam to samo, 2 dni mnie męczyło i wypiłam smectę, jest bardzo łągodna, nawet dla noworodków można ją podawać, i lekarz nie miał przeciwwskazań. Najważniejsze - pomogła )
miq
Ja zaczynałam z wagą 51 w 10tc miałam 52kg i potem przez rozwolnienie zgubiłam 0,5 kg i dziś rano 51,5 kg troche kiepsko ale skoro maluszek rośnie to chyba ok
Która z dziewczyn bierze/brała witaminy Pregna plus? Je bierze się całą ciąże czy trzeba z kolejnym trymestrem zmienic?
Która z dziewczyn bierze/brała witaminy Pregna plus? Je bierze się całą ciąże czy trzeba z kolejnym trymestrem zmienic?
michasia30
No to ja przytyłam 4kg:-)
Maskra :-)
miq
No to ja przytyłam 4kg:-)
Czemu masakra,koniec I trymestru wydaje mi się ok
angi-wawa1988