reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
asiek bardzo mi przykro :-( ściskam

Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko :((
Chce mi się plakac! ah te hormony
Cieszę sie że wszystko ok :-)
Wszystko ok czlowieczek caly :) 144 na minutke <3 wstawie zdjecie jak wroce :-)

Super, ze ok :-)

Ja też po wizycie, wszystko dobrze, maluszek spał sobie smacznie ale serduszko bije mam skierowanie na prenatalne i tylko się umówić :-)
tam będę miała dokładne badanie i rozeznanie :-) no i mam L4 :-D jupi!!!!! po stresach jakie mi zafundował mój szef przed świetami się wypięłam... a co!
a ogólnie się źle czuję... jakiś dół, głowa boli, kręgosłup też achhhh życie...

Asiu bardzo mi przykro....
Mnie dopadło przeziębienie ledwo żyje taki mam katar i gardło mnie boli a najgorsze ze nic wziąść nie moge.... czuje ze kolejną nocka nie przesłana będzie
Super dziewczyny ze z małymi wszystko w porządku: )

Witam w ten mroźny poranek.
Ja się chwilowo żegnam, o 12 wyruszamy w góry do Karpacza :)
znając życie tak się będę nudzić gdy reszta będzie szaleć na stoku ze będę szukać dostępu do internetu. 3 maj cie się cieplutko, pozdrawiam no i szczęśliwego nowego roku ! :*

Dziewczyny zemdlalam w kuchni u siebie nie wiem co robic :(

a uderzylas sie czy cos? bo ja tez zaslalblam i nie raz zakrecilo mi sie w glowie ale to w ciazy niestetty norma i trzeba na siebie uwarzac.. ale jesli sie nie uderzylas nigdzie to odpoczywaj nogi do gory pij duzo. bo mdlenie zaslabniecia krecenie w glowie niestety jest normalne w ciazy..

A1990 boli mnie podbrodek i prawe biodro a i z jednej strony glowa.na guza obudzilam sie na pidlodze w pozycji na boku z reka pod glowa wiec zakladam ze tak tez osunelam sie z krzesla i nie wiem czy dzwonic do gina czy jechac na ip czy obserwowac czy mnie nie bierze na wymioty

A1990 boli mnie podbrodek i prawe biodro a i z jednej strony glowa.na guza obudzilam sie na pidlodze w pozycji na boku z reka pod glowa wiec zakladam ze tak tez osunelam sie z krzesla i nie wiem czy dzwonic do gina czy jechac na ip czy obserwowac czy mnie nie bierze na wymioty

kurcze sama nie wiem;/ ale ja np chyba bym najpierw troche sie poobserwowala. ale jesli sie stresujesz i martwisz to nie ma co czekac bo bedziesz sie stresowac caly czas..

Angi może zadzwoń do gina i obserwuj siebie

Mnie cała noc tak bolala glowa ze już nic nie pomagało bo co chwila sie budzilam, oklady zimne nie dzialaly, nawet spacer nie pomógl, w koncu sie przelamalam i wzielam tabletke bo czeka mnie dzis dzień że musze kontaktować bo jade z mlodym na badania i dowiedzieć sie co z komisje itp...ale i tak mam wyzuty sumienia czy krzywdy nie zrobilam maluszkowi....Chyba jednak wczesniej pójde do neurologa bo mialam poczekac az urodze bo teraz wiekszosci badań i tak nie zrobi

reklama
Do góry