madziuuula87
Fanka BB :)
to super że wszystko ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę sie że wszystko ok :-)Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko(
Chce mi się plakac! ah te hormony
Wszystko ok czlowieczek caly144 na minutke <3 wstawie zdjecie jak wroce :-)
Dziewczyny zemdlalam w kuchni u siebie nie wiem co robic![]()
A1990 boli mnie podbrodek i prawe biodro a i z jednej strony glowa.na guza obudzilam sie na pidlodze w pozycji na boku z reka pod glowa wiec zakladam ze tak tez osunelam sie z krzesla i nie wiem czy dzwonic do gina czy jechac na ip czy obserwowac czy mnie nie bierze na wymioty