madziuuula87
Fanka BB :)
to super że wszystko ok :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cieszę sie że wszystko ok :-)Halo halo
Ja juz po wizycie. Wszystko jest w porządku ale jakoś nie jestem zadowolona z wizyty.. pan doktor chyba był zmeczony po świętach bo sam z siebie nic nie chciał mówić. Az w końcu sama wybuchłam czy wszystko jest w porządku no to usłyszałam tak tak oczywiście.. ktosiek ma 5 cm i jak na moje ślepe oko to chyba nie był tak ruchliwy na badaniu jak wasz chociaż doktor powiedział ze nie chce się dać dzidzia zbadac.. wiecie kiepsko się dzisiaj czuje w sensie psychicznym. Nachodzą mnie dziwne myśli czy to dobrze, czy dam radę, czy dobrze ze to ten czas.. Ah ciężko ciężko (
Chce mi się plakac! ah te hormony
Wszystko ok czlowieczek caly 144 na minutke <3 wstawie zdjecie jak wroce :-)
Dziewczyny zemdlalam w kuchni u siebie nie wiem co robic
A1990 boli mnie podbrodek i prawe biodro a i z jednej strony glowa.na guza obudzilam sie na pidlodze w pozycji na boku z reka pod glowa wiec zakladam ze tak tez osunelam sie z krzesla i nie wiem czy dzwonic do gina czy jechac na ip czy obserwowac czy mnie nie bierze na wymioty