madziuuula87
Fanka BB :)
nie wytrzymałam i zwymiotowałam tylko ja głupia zapomniałam że nie cała godzinę temu wziełam duphaston myślicie ze sie zdążył wchłonąć???
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Hej dziewczyny
Niestety nie nadrobię zaległości
U Nas póki co wszystko ok
Dziś idę odebrać wyniki Całą noc nie spałam bo już przypisałam sobie wszystkie choroby jakie tylko można:-(
Trzymajcie kciuki &&&&
Boszzz a mnie dalej męczą te złe myśli, dzisiaj pękłam i powiedziałam mamie przez tel i się poryczałam;/
Witam was lipcowe mamusie jak dziś wasze samopoczucie ?
Asia asia bardzo mi przykro , palę światełko dla twojego aniołka
[*]
Ja czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa żeby być spokojniejsza bo zwariować idzie jak się słyszy że co rusz młoda dziewczyna roni dziecko.. jutro moja szwagierka przyniesie mi stetoskop i jestem ciekawa czy będzie słychać bicie serca maluszka ja wizytę mam dopiero 5 stycznia ale to tylko rutynowa wizyta po L4 usg niestety nie będę mieć a przez ten brak objawów w kaftan bezpieczeństwa mnie chyba zamkną.. ale linia ciemna robi mi się na brzuszku , piersi pociemniały , rozstępy się zrobiły.. i mam wrażenie że bolesność piersi powróciła ale to pewnie przez przytulanki z moim R bo ochota na dziki seks powróciła :-):-) to nieprawda że wypryski zwiastują dziewczynkę bo ja je mam i będę miała chłopca
nie wytrzymałam i zwymiotowałam tylko ja głupia zapomniałam że nie cała godzinę temu wziełam duphaston myślicie ze sie zdążył wchłonąć???
Wszystko ok ale toxo nie wiem czy dobrze wyszło
IgG mam <0,50 IU/ml ( ujemny)
IgM 0,27 (ujemny)
Witajcie, z tej strony Mariola z Białegostoku