reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

nie wytrzymałam i zwymiotowałam tylko ja głupia zapomniałam że nie cała godzinę temu wziełam duphaston myślicie ze sie zdążył wchłonąć???

reklama
Hej dziewczyny :)

Niestety nie nadrobię zaległości :sorry:

U Nas póki co wszystko ok

Dziś idę odebrać wyniki :sorry:Całą noc nie spałam bo już przypisałam sobie wszystkie choroby jakie tylko można:-(

Trzymajcie kciuki &&&&

Trzymam kciuki będzie ok nie ma co wymyślać trzeba czekać na fakty ;) jak ich brak to znaczy że wszystko ok i ju :)))

Boszzz a mnie dalej męczą te złe myśli, dzisiaj pękłam i powiedziałam mamie przez tel i się poryczałam;/

Miq będzie dobrze nie martw się nie ma czym ja też gożej znoszę tą ciąże psychiczną więc jak najbardziej cię rozumiem. Jeszcze wczoraj byłam podbudowana ale po dzisiejszym znowu dół :/ ale będzie dobrze zobaczysz :)

Witam was lipcowe mamusie :) jak dziś wasze samopoczucie ?
Asia asia bardzo mi przykro , palę światełko dla twojego aniołka
[*]
Ja czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa żeby być spokojniejsza bo zwariować idzie jak się słyszy że co rusz młoda dziewczyna roni dziecko.. :no: jutro moja szwagierka przyniesie mi stetoskop i jestem ciekawa czy będzie słychać bicie serca maluszka :tak: ja wizytę mam dopiero 5 stycznia ale to tylko rutynowa wizyta po L4 usg niestety nie będę mieć a przez ten brak objawów w kaftan bezpieczeństwa mnie chyba zamkną.. ale linia ciemna robi mi się na brzuszku , piersi pociemniały , rozstępy się zrobiły.. i mam wrażenie że bolesność piersi powróciła :angry: ale to pewnie przez przytulanki z moim R bo ochota na dziki seks powróciła :-):-) to nieprawda że wypryski zwiastują dziewczynkę bo ja je mam i będę miała chłopca :rofl2:

Wyjdzie za parę tygodni każdej co tam siedzi w brzuszku he he ;)

nie wytrzymałam i zwymiotowałam tylko ja głupia zapomniałam że nie cała godzinę temu wziełam duphaston myślicie ze sie zdążył wchłonąć???

Coś na pewno się wchłonęło ale nie brała bym kolejnego tylko następnym razem pamiętała by uważać... nie martw się na zapas :) Do kiedy tak w ogóle masz go brać?

Witam,przeczytałam wszystko ale jakoś połowa mi uciekła,ciążowa skleroza!!
Mam ostatnio spadek formy psychicznej,sąsiadka po in vitro straciła maluszka,wczoraj moja przyjaciółka z terminem na sierpień ach i tu jeszcze asia STRASZNIE MI PRZYKRO!!
Na pocieszenie doczekałam się śniegu i słońca to chociaż pospacerujemy żeby oczyścić się ze złych myśli.Wczoraj kolęda była i dziwny ksiądz przylazł,jeszcze Zośka zaczeła wymiotować w trakcie:szok: psy wyły no wesoło....idę dzisiaj po piccolo będzie sylwestrowe szaleństwo o ile dotrwam do północy.....

Ach i Mnie moja cera tez wpędza w doła,choć ludzie mówią że pięknie wyglądam:eek: dobrze maskuję jak widać:-p
to tyle na razie bo mnie dzieć na głowę wchodzi..

angi no wiem pierwszy raz mi się to zdarzyło jakieś zaćmienie wezmę ze sobą tabletki i zapytam lekarza czy powtórzyć dawkę......... zostało mi jeszce całe opakowanie + 4 tabletki czyli na 12 dni i tamta lekarka mówiła że na tym mam zakończyć branie zobaczę co ten lekarz powie ....no nic lece pod prysznic się szykować muszę wcześniej wyjechać z domu bo strasznie ślisko na drodze a do lekarza mam 20km

Madziuuula87 spokojnie możesz wziąć dodatkowy Duphaston, bo podejrzewam, że bierzez 2x1. 3x1 to dawkla lecznicza i nie jest toksyczna (ja tak biorę), więc jak masz wątpliwości to możesz wziąć.
A i Duphaston/luteiną odstawia się po 12 tyg. ciąży (12-16 tydz) kiedy to łożysko, a nie ciałko żółte, przejmuje produkcję progesteronu.

Cześć Marioolka

MamaPatryka tak jak pisała Ci A1990 nie miałaś kontaktu z toxo. Jak masz koty to nie sprzątaj kuwety, ew. w rękawiczkach lateksowych. A największym zagrożeniem jest ziemia, czyli na wiosnę trzeba ograniczyć prace w ogródku.

Chyba wczoraj pisałam, że mnie póki co nie wysypało na twarzy, To już nieaktualne. Zaczęło się. Trzeba po Clerasil iść do sklepu ;P

Super dziewczyny, że wizyty udane. Ja dopiero 7.01, a prenatalne koło 12.01.

Miłego dnia

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry