reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

angi wawa jak możesz to odpoczywaj, mam nadzieję że nic wam się nie stało i wszystko jest dobrze.. teraz musisz nabrać sił..
kunda trzymaj się i nie miej wyrzutów sumienia jedna tabletka nie powinna zaszkodzić..
ja dzisiaj też nie mogłam spać dręczyły mnie koszmary..a już jakiś czas miałam z nimi spokój..

reklama
no dokladnie a glowe tez nie tak latwo rozwalic:) wiem jak mialam wypadek samochodowy wyrznelam z cala sila w szybe i na szczescie nic mi nie bylo:) ale dokladnie trzeba obserwowac i tyle:) miejmy nadzieje ze skonczylo sie na strachu:)

najlepiej żebyś nie była teraz sama ......... co do ip to racja pewnie się Tobą zbytnio nie przejmą wiem z doświadczenia mój chłopak spadł ze schodów w zeszłym roku i go mocno bolała głowa na ip kazali nam szukać neurologa najlepiej prywatnie i generalnie nas olali dopiero jak na izbie spotkaliśmy znajomego lekarza jakiś tam jego kolega to się nami zajęli.......

wiecie co mam chyba jak to ja nazywam syndrom dentysty :-D( przed wizytą nagle ząb przestaje boleć) tak samo dziś przed wizytą u gina jakby brzuch już nie boli..............ale stresik jest z godziny na godzinę coraz większy:szok: i mdli mnie jak cholera.......

Zgadzam się z dziewczynami. Dużo odpoczywaj i uzupelniaj płyny. Będzie dobrze :-) Tomograf w ciąży nie jest wskazany, wiec na ip skonsultowalby Cie pewnie lekarz dyżurny i neurolog i pobraliby krew.

Hej dziewczyny :)

Niestety nie nadrobię zaległości :sorry:

U Nas póki co wszystko ok

Dziś idę odebrać wyniki :sorry:Całą noc nie spałam bo już przypisałam sobie wszystkie choroby jakie tylko można:-(

Trzymajcie kciuki &&&&

wiecie co mam chyba jak to ja nazywam syndrom dentysty :-D( przed wizytą nagle ząb przestaje boleć) tak samo dziś przed wizytą u gina jakby brzuch już nie boli..............ale stresik jest z godziny na godzinę coraz większy:szok: i mdli mnie jak cholera.......

Trzymam kciuki za wizytę :) koniecznie daj znać po :)

Na szczęście nic się póki co nie dzieję oprócz siniaka który pewnie się pojawi na biodrze jest ok. W całej tej głupiej sytuacji uświadomiłam sobie że gdyby naprawdę coś mi się stało to do 19 nikt by się nawet nie skapował. Małż właśnie dzwoni już 3 raz czy dycham chyba się też wystarchał już wujka googla pytał o omdlenia i że normalne w ciąży eureka ;)
No i Oliwia widziała jednak to zajście właśnie mi powiedziała a nie sądzę by zmyślała bo bramka zabezpieczająca była otwarta jak wstałam a i jak poleciałam wylałam butelkę picia na podłogę i powiedziała że cała kuchnia mokra i że krzyczała na mnie :/ więc nie fajny musiał być widok dla niej :/

Wiecie lekarz przepisał mi antybiotyk na bakterię i w ulotce napisane było że mogą się pojawić omdlenia czy jest to możliwę po jednej tabletce zażytej wczoraj wieczorem?

Boszzz a mnie dalej męczą te złe myśli, dzisiaj pękłam i powiedziałam mamie przez tel i się poryczałam;/

reklama
Witam was lipcowe mamusie :) jak dziś wasze samopoczucie ?
Asia asia bardzo mi przykro , palę światełko dla twojego aniołka
[*]
Ja czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa żeby być spokojniejsza bo zwariować idzie jak się słyszy że co rusz młoda dziewczyna roni dziecko.. :no: jutro moja szwagierka przyniesie mi stetoskop i jestem ciekawa czy będzie słychać bicie serca maluszka :tak: ja wizytę mam dopiero 5 stycznia ale to tylko rutynowa wizyta po L4 usg niestety nie będę mieć a przez ten brak objawów w kaftan bezpieczeństwa mnie chyba zamkną.. ale linia ciemna robi mi się na brzuszku , piersi pociemniały , rozstępy się zrobiły.. i mam wrażenie że bolesność piersi powróciła :angry: ale to pewnie przez przytulanki z moim R bo ochota na dziki seks powróciła :-):-) to nieprawda że wypryski zwiastują dziewczynkę bo ja je mam i będę miała chłopca :rofl2:

Do góry