reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

angi wawa jak możesz to odpoczywaj, mam nadzieję że nic wam się nie stało i wszystko jest dobrze.. teraz musisz nabrać sił..
kunda trzymaj się i nie miej wyrzutów sumienia jedna tabletka nie powinna zaszkodzić..
ja dzisiaj też nie mogłam spać dręczyły mnie koszmary..a już jakiś czas miałam z nimi spokój..

reklama
no dokladnie a glowe tez nie tak latwo rozwalic:) wiem jak mialam wypadek samochodowy wyrznelam z cala sila w szybe i na szczescie nic mi nie bylo:) ale dokladnie trzeba obserwowac i tyle:) miejmy nadzieje ze skonczylo sie na strachu:)

najlepiej żebyś nie była teraz sama ......... co do ip to racja pewnie się Tobą zbytnio nie przejmą wiem z doświadczenia mój chłopak spadł ze schodów w zeszłym roku i go mocno bolała głowa na ip kazali nam szukać neurologa najlepiej prywatnie i generalnie nas olali dopiero jak na izbie spotkaliśmy znajomego lekarza jakiś tam jego kolega to się nami zajęli.......

wiecie co mam chyba jak to ja nazywam syndrom dentysty :-D( przed wizytą nagle ząb przestaje boleć) tak samo dziś przed wizytą u gina jakby brzuch już nie boli..............ale stresik jest z godziny na godzinę coraz większy:szok: i mdli mnie jak cholera.......

Zgadzam się z dziewczynami. Dużo odpoczywaj i uzupelniaj płyny. Będzie dobrze :-) Tomograf w ciąży nie jest wskazany, wiec na ip skonsultowalby Cie pewnie lekarz dyżurny i neurolog i pobraliby krew.

Hej dziewczyny :)

Niestety nie nadrobię zaległości :sorry:

U Nas póki co wszystko ok

Dziś idę odebrać wyniki :sorry:Całą noc nie spałam bo już przypisałam sobie wszystkie choroby jakie tylko można:-(

Trzymajcie kciuki &&&&

wiecie co mam chyba jak to ja nazywam syndrom dentysty :-D( przed wizytą nagle ząb przestaje boleć) tak samo dziś przed wizytą u gina jakby brzuch już nie boli..............ale stresik jest z godziny na godzinę coraz większy:szok: i mdli mnie jak cholera.......

Trzymam kciuki za wizytę :) koniecznie daj znać po :)

Na szczęście nic się póki co nie dzieję oprócz siniaka który pewnie się pojawi na biodrze jest ok. W całej tej głupiej sytuacji uświadomiłam sobie że gdyby naprawdę coś mi się stało to do 19 nikt by się nawet nie skapował. Małż właśnie dzwoni już 3 raz czy dycham chyba się też wystarchał już wujka googla pytał o omdlenia i że normalne w ciąży eureka ;)
No i Oliwia widziała jednak to zajście właśnie mi powiedziała a nie sądzę by zmyślała bo bramka zabezpieczająca była otwarta jak wstałam a i jak poleciałam wylałam butelkę picia na podłogę i powiedziała że cała kuchnia mokra i że krzyczała na mnie :/ więc nie fajny musiał być widok dla niej :/

Wiecie lekarz przepisał mi antybiotyk na bakterię i w ulotce napisane było że mogą się pojawić omdlenia czy jest to możliwę po jednej tabletce zażytej wczoraj wieczorem?

Boszzz a mnie dalej męczą te złe myśli, dzisiaj pękłam i powiedziałam mamie przez tel i się poryczałam;/

reklama
Witam was lipcowe mamusie :) jak dziś wasze samopoczucie ?
Asia asia bardzo mi przykro , palę światełko dla twojego aniołka
[*]
Ja czekam z niecierpliwością na pierwsze ruchy maleństwa żeby być spokojniejsza bo zwariować idzie jak się słyszy że co rusz młoda dziewczyna roni dziecko.. :no: jutro moja szwagierka przyniesie mi stetoskop i jestem ciekawa czy będzie słychać bicie serca maluszka :tak: ja wizytę mam dopiero 5 stycznia ale to tylko rutynowa wizyta po L4 usg niestety nie będę mieć a przez ten brak objawów w kaftan bezpieczeństwa mnie chyba zamkną.. ale linia ciemna robi mi się na brzuszku , piersi pociemniały , rozstępy się zrobiły.. i mam wrażenie że bolesność piersi powróciła :angry: ale to pewnie przez przytulanki z moim R bo ochota na dziki seks powróciła :-):-) to nieprawda że wypryski zwiastują dziewczynkę bo ja je mam i będę miała chłopca :rofl2:

Do góry