reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ola no pewnie tak ale pójdę po niedzieli a nich sprawdza jak coś to lepiej wcześniej zacząć ta gimnastyke ;-) a jak to wygląda ty sama robisz z maluszkiem te cw pod okiem rehabilitanta czy on?

Byłam pierwszy raz, oczywiście prywatnie i rehabilitantka pokazała mi jak mam wykonywać ćwiczenia z małym, dodatkowo dostałam to rozpisane na kartce i powiedziała że mam z nim tak ćwiczyć 4 razy dziennie. Ćwiczenia nie są trudne, są w formie zabawy i Filipek jest zadowolony, dzisiaj byłam znowu u niej i pokazałam jej czy dobrze opanowaliśmy technikę tych ćwiczeń i jest ok, następną pełną wizytę mamy 05.11. Ale jeśli nie będzie postępu po tych ćwiczeniach to zaczną się cięższe, na razie nie chciała nic więcej powiedzieć żeby nie straszyć

reklama
Olaf wczoraj spadł A. z kolan na podłogę ): oczywiście od razu podróż do Bielańskiego i rentgen, na szczęście nic poważnego, bez złamań, nie wymiotował i nie stracił przytomności. my za to prawie zawału dostaliśmy.

Dobrze ze nic się nie stało. Ja tez się boje jak po schodach schodzi tym bardziej ze poręczy nie mam. Dziś w nocy mały dostał katar tak się starałam żeby się nie zaraził odemnie mi przeszło a jemu się zaczyna

Olga no niestety takie uroki rodzicielstwa,współczuję emocji,pewnie bardziej wystraszyliscie się niż on sam.
No niestety nasze dzieciaczki to żywe srebro,każdego dnia bardziej... Moja mała bardzo często odpycha się nogami od czego może np gdy leży mi na kolanach a raczej mojemu mężowi bo moje są już za krótkie :-( to odpycha się od mu od klatki piersiowej to tylko chwila nieuwagi i Bęc. Na swoim krzeselku też już sama się huśta :-D

reklama
Olaf wczoraj spadł A. z kolan na podłogę ): oczywiście od razu podróż do Bielańskiego i rentgen, na szczęście nic poważnego, bez złamań, nie wymiotował i nie stracił przytomności. my za to prawie zawału dostaliśmy.
Dobrze, że się nic nie stało.

Olga no niestety takie uroki rodzicielstwa,współczuję emocji,pewnie bardziej wystraszyliscie się niż on sam.
No niestety nasze dzieciaczki to żywe srebro,każdego dnia bardziej... Moja mała bardzo często odpycha się nogami od czego może np gdy leży mi na kolanach a raczej mojemu mężowi bo moje są już za krótkie :-( to odpycha się od mu od klatki piersiowej to tylko chwila nieuwagi i Bęc. Na swoim krzeselku też już sama się huśta :-D

No mogą też odpycha sie np od mojego brzucha jak ja podnoszę co mnie czasem prawie do zawału doprowadza.

Do góry