reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Mi też się zdarzyło ukłucie jajnika, jak się szybko przekręciłam czy kaszlnęłam.

Pojechaliśmy dziś do Obi po choinkę, jutro rano ubieranie:)

A my dziś mamy 10 lat razem:))))

reklama
Ewcia wszystkiego najlepszego!!!!:-)

Odebraliśmy dzisiaj prześwietlenie płuc Zosi i okazało się, że ma śródmiąższowe zapalenie płuc....:-( Praktycznie bezobjawowo... W środę pulmonolog- zobaczymy jaki da antybiotyk. W styczniu chyba się nie wybierzemy do przedszkola...:dry:

Ewcia gratulacje 10 lat super :) Moja sisa też miała w tym roku swoje 10-ciolecie :)

Ewelka ojej a jak do tego doszliście?? Oby szybko wyzdrowiała :(

Miq jak wizyta ? Daj znać bo się martwimy

no dokladnie Miq odzywaj sie no tu zaraz szybko!:) ja procha wzielam teraz pol h czekania zjem sniadanie i fru do dentysty^^ udanego dnia dziewczynki!

Ja juz swoje pół godzinki odczekalam i śniadanko juz w brzuchu ;)
Ja zaraz idę się ubierac przed 9 uciekam.na rynek po warzywka a na 10 mam kosmetyczkę idę się trochę odstresowac.. Kochane z moim Tz mamy taki kryzys, że niewiem co się dzieje :((

:)
heh ja ostatnio tez mialam kryzys.. ze az sie poplakalam i uspokoic sie nie moglam.. ale to pewnie tez i hormony swoje zrobily ale na szczescie wyjasnilismy sobie i juz jest ok... niestety w zwiazku nigdy nie jest zawsze kolorowo.. poczekaj porozmawiajcie to jets najlepszy sposob bo bez rozmowy kazdy mysli co chce i sobie cos roi w glowie.. trzymam kciuki aby bylo lepiej!

reklama
Tylko to już trwa od soboty a w niedziele i wczoraj nawet słowa ze sobą nie zmieniliśmy.. wrr. Jak co roku w grudniu, jutro moje urodziny za tydzień święta a my wariujemy.. szkoda bo mi jest przykro jemu też coś leży na sercu a żadne nie popusci.. ehh

Gdzie ta miq?! :>

Do góry