reklama
martyska1223
Fanka BB :)
Ewcia gratuluję! Mi taka piękna rocznica za rok we wrześniu mija
ewelak
Zosinkowa Mama
Ewcia wszystkiego najlepszego!!!!:-)
Odebraliśmy dzisiaj prześwietlenie płuc Zosi i okazało się, że ma śródmiąższowe zapalenie płuc....:-( Praktycznie bezobjawowo... W środę pulmonolog- zobaczymy jaki da antybiotyk. W styczniu chyba się nie wybierzemy do przedszkola...
Odebraliśmy dzisiaj prześwietlenie płuc Zosi i okazało się, że ma śródmiąższowe zapalenie płuc....:-( Praktycznie bezobjawowo... W środę pulmonolog- zobaczymy jaki da antybiotyk. W styczniu chyba się nie wybierzemy do przedszkola...
angi-wawa1988
Ewcia gratulacje 10 lat super Moja sisa też miała w tym roku swoje 10-ciolecie
Ewelka ojej a jak do tego doszliście?? Oby szybko wyzdrowiała
Miq jak wizyta ? Daj znać bo się martwimy
Ewelka ojej a jak do tego doszliście?? Oby szybko wyzdrowiała
Miq jak wizyta ? Daj znać bo się martwimy
martyska1223
Ja juz swoje pół godzinki odczekalam i śniadanko juz w brzuchu
Ja zaraz idę się ubierac przed 9 uciekam.na rynek po warzywka a na 10 mam kosmetyczkę idę się trochę odstresowac.. Kochane z moim Tz mamy taki kryzys, że niewiem co się dzieje (
Ja zaraz idę się ubierac przed 9 uciekam.na rynek po warzywka a na 10 mam kosmetyczkę idę się trochę odstresowac.. Kochane z moim Tz mamy taki kryzys, że niewiem co się dzieje (
heh ja ostatnio tez mialam kryzys.. ze az sie poplakalam i uspokoic sie nie moglam.. ale to pewnie tez i hormony swoje zrobily ale na szczescie wyjasnilismy sobie i juz jest ok... niestety w zwiazku nigdy nie jest zawsze kolorowo.. poczekaj porozmawiajcie to jets najlepszy sposob bo bez rozmowy kazdy mysli co chce i sobie cos roi w glowie.. trzymam kciuki aby bylo lepiej!
reklama
martyska1223
Tylko to już trwa od soboty a w niedziele i wczoraj nawet słowa ze sobą nie zmieniliśmy.. wrr. Jak co roku w grudniu, jutro moje urodziny za tydzień święta a my wariujemy.. szkoda bo mi jest przykro jemu też coś leży na sercu a żadne nie popusci.. ehh
Gdzie ta miq?! :>
Gdzie ta miq?! :>