reklama
michasia30
Fanka BB :)
ja ściągam od 90 do 160 ml ....a Kornel zjada od 120 do 140 ml -cycek odrzucony całkowicie
na pleśniawki też miałam przy poprzednim synu nystatynę
moje dziecko przeżywa skok rozwojowy chyba ...nie schodzi z rąk ,mędzi strasznie i nie śpi w dzień
dziewczyny jak często wasze dzieciaki robią kupę ? nie pamiętam jak jest z cyckowymi - czy raz na dwa- trzy dni jest ok ?
Moje ma dokładnie te same objawy skoku... A ja myślałem że się drze bo ja dziąsła bolą...
Moje dziecię robi kupę nawet pięć razy dziennie ale ja często ja karmię. Rano po nocce robi dwie trzy pod rząd. I bardzo często robi zielone w różnych odcieniach. Lekarz powiedział że to normalne...ale ja wciąż się martwie. Ale ogólnie jest szczęśliwym dzieckiem,tyje w oczach...
U nas tez czasem zolciutkie czasem zielone. Dawałam jej dicoflor przy zielonych i przeszło, ale nie wiem czy krople pomogły czy po prostu samo się jej to trawienie wyregulowalo. Póki nie steka, nie prezy się i wygląda normalnie to ja się nie przejmuje. Jedynie ta krew mnie zmartwila ostatnio, ale się nie powtórzyła na szczęście.
michasia30
Ja dawałam delicol i kupki było żółte ale po szczepieniu przerwalam i miałam wrażenie że się unormowalo przez jakiś czas potem dałam jej znów i po każdym podaniu wszystko zwracała więc wywalilam. Teraz tylko na biogaia lecę. Czasem nad ranem się preży tylko ale potem kupa i po sprawie ;-)
W. jest karmiony cycusiem i robi 1-2 kyoku dziennie. Jak był młodszy to robił po każdym posiłku. Co do plesniawek zauważyłam wczoraj dwie małe i od razu poszliśmy do lekarza, zalecił smarowanie wacikiem 3 razy dziennie wit c w płynie a po pół godziny aphtinem 1 juz znikła czyli kuracja dziala.
Klara my na piersi mamy kupę co jakieś 5-6 dni. Wtedy robi zazwyczaj jedną dużą i 2 małe i znów przerwa na dłużej. Nic go nie boli międzyczasie.
Starszy syn robił po 5-6 kup dziennie do roku czasu.
Teraz mamy dużą oszczędność na pieluchach ;P
Starszy syn robił po 5-6 kup dziennie do roku czasu.
Teraz mamy dużą oszczędność na pieluchach ;P
michasia30
Ciekawe skąd taka rozbieżność w tych kupach ;-)
reklama
go0siaczek
Mój też robi raz na 5-6 dni jedna wielka :-)