reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Hej dziewczyny :)
Ja się czuje tak sobie. Co zjem to mnie mdli parę godzin.
Od dwóch dni strasznie mnie bola kolana nie wiem o co chodzi. Macie wy taki problem? W pierwszej ciąży tego nie miałam.
Jak wam wieczorek mija?
U nas niedziela była dzisiaj leniwa jak nigdy :D

reklama
Angi tak wie o ciazy. Od razu jej powiedziałam ze jestem w ciazy bo byłam na macierzyńskim płatnym 80%, poza tym były podwyżki ostatnio i ja jej nie dostałam bo płaci mi ZUS a nie pracodawca wiec zależało mi zeby przerwać macierzyński i wrócić do pracy. Poza tym jest jeszcze kwestia tego ze jak przepracuje jeszcze styczeń to dostanę 13-stke (pracuje w budżetówce) a jak nie to nie dostanę. A wiadomo ze w dzisiejszych czasach finanse są bardzo ważne... Ehh i tak to wszystko wyglada.
Ale powiedziałam juz sobie ze chyba nastepna rozmowę z nia sobie nagram.

wichurka82 no z tego co piszesz to wygląda trochę jak mobbing albo ma uczulenie na kobiety w ciąży lub mające dzieci :/ to chyba taki najgorszy pomysł by nie był jak byś nagrała. No i mam nadzieję w takim razie że dacie radę przetrzymać do końca stycznia w miarę bezstresowo.

Byłam dzisiaj w cerfurze najciekawsze w tym że pojechałam zobaczyć sukienkę z gazetki a oczywiście zapomniałam o niej ehhh talent :/ maaasa ludzi.
Powinnam dzisiaj zawołać kierownika tak w ogóle. Głupia sprawa ale laska przesadziła no albo może ja trochę wyolbrzymiam. W cerfie jest rowerek biegowy tobi toys o taki jak w linku (przy okazji może któraś ma i się wypowie na jego temat ;) ) ROWEREK BIEGOWY ROWER DREWNIANY TOBI TOYS ŻÓŁTY (4881893559) - Allegro.pl - Więcej niż aukcje.
W cerfie był za 69 zł ale chyba tylko w kolorze niebieskim. Poprosiłam laskę z działu by mi pomogła poszukać czy jest inny kolor własnie taki jak w linku to ona zaczęła machać rękoma że ona nie będzie otwierać po kolei i sprawdzać wzięła jedno pudełko potem próbowała je wcisnąć na siłę i ogólnie pajacować. Wkurzyła mnie nie powiem swoim podejściem. Powiedziałam tylko że dziękuje ale sama sobie już poradzę. Dałam sobie spokój z tą skargą bo może miała gorszy dzień ehh od taka przygoda w sklepie ;)
A nastawiłam się na sceny z klientami co zawsze mi się przytrafia no ale obsługa by sfiksowała.. he he ;)

Cześć kochane, nowy dzień, nowy tydzień.. ale leci co ? ;)
Ja wstałam i odliczam pół godziny, żebym mogła zjeść sniadanie po tabletce... :-)
Moje mdłości i inne dolegliwości odeszły jak ręką odjął.
Dziś na 13 dentysta a na 14 do pracy .. ciekawe co uda mi się zrobić przed wyjsciem z domu :-D
mam nadzieje, że chociaż zdąże poodkurzać :D

hej.. :)
ja byłam zawieź córkę do szkoły, teraz szykować będe się do robienia pierogów :) póki co dobrze się czuję mam sporo chęci ale zobaczymy jak będzie w trakcie :)
angi wawa1988
współczuje takiej obsługi pewnie zmęczona skoro tyle ludzi się kręci ale i tak ja to nie usprawiedliwia.. wkońcu to jej praca..

Witajcie
miq czy ja wiem czy to taki szok że na prywatnej wizycie traktują cie jak na nfz. Pisałam z 2 tyg temu że byłam u dermatologa w sprawie uczulenia i mnie korciło by wejść do gina prywatnie, weszłam na portal przez tel i zdębiałam. Pan pracował w trzech prywatnych klinikach i każdy wpis to wielkie zdziwienie że lekarza jeszcze trzymają sporo negatywów nazbierał.
wg tego rankingu mój ma 4,5 gwiazdki:)

dziama86 tak mi przykro, kolejny nasz lipcowy aniołeczek
[*]

Angi-wawa to spanie na lewym boku to nie teoria ani żaden przesad. Po prostu dziecko jest lepiej dotlenione.
heh to prawda, jak byłam przed porodem 2 doby na oddziale to nawet lekarze zwracli uwagę, żeby spać i odpoczywać na wznak lub lewym boku, ja musiałam spać na lewym bo mnie lila kopała jak leżałam na prawym, jak się obracałam było ok

Miq - Wincenty nam się podoba:) Tymoteusz bardzo ładne, ale dla nas odpada, bo oznacza "ten który czci Boga", a my jesteśmy ateistami.
a mi nawet nie przyszło do głowy, żeby szukać znaczenia imion, dziewczyny kierujecie się tym?

Guru, morami, witajcie

Wiem, że może to za wcześnie, ale niektóre już z Was pisały o upatrzonych wózkach... Może nowy temat właśnie o tym założyć???
doobry pomysł, albo taki zbiorczy o wyprawce:tak:

dzisiaj o 15 mam wizytę u gina a w nocy straszne koszmary;/

Cześć dziewczęta . A1990 też mam podobne kłucia do twoich . To coś podobnego jak na miesiączkę . Mój kaszel zamienił się dziś w ropny , po południu wybiorę się do lekarza bo domowe sposoby nie działają . Jutro będzie tydzień odkąd męczę się z chorobą .. i nic tylko bym spała

reklama
Do góry