reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

Zapomniałam jeszcze pochwalić moje dziecię. Wczoraj nasz dzień rozpoczął się o 3.30 a zakończył o 20. Trasa Wrocław-Warszawa i spowrotem w samochodzie i Hania dopiero na samym końcu stała się marudna. Oby jednak jak najmniej takich wyjazdów, bo 9h w foteliku samochodowym to nic dobrego. Byliśmy na wizycie kontrolnej w szpitalu w związku z naczyniakiem krtani.

Naczyniak u malucha?!!! Masakra!!!

reklama
No i jak tam kontrola?

Zmiany na policzkach są juz mało widoczne. Zostały głównie popękane naczynka. Naczyniak w krtani będzie można ocenić za 2, 3 mies. gdyby znowu Hania będzie miala direktoskopia tj. badanie kamerą dróg oddechowych.
Na razie zwiększamy dawkę leku i musimy zrobić kontrolne ekg i badać cukier i tętno.

Ostatnia edycja:
Jutro idę do fryzjera nie będzie mnie ok 4 godzin ile powinnam odciągnąć mleka czy 2 butelki po 120 ml starczy. Nie mam pojęcia ile moje dziecko pije a dawno nie ściągałam

reklama
Do góry