reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Zapomniałam jeszcze pochwalić moje dziecię. Wczoraj nasz dzień rozpoczął się o 3.30 a zakończył o 20. Trasa Wrocław-Warszawa i spowrotem w samochodzie i Hania dopiero na samym końcu stała się marudna. Oby jednak jak najmniej takich wyjazdów, bo 9h w foteliku samochodowym to nic dobrego. Byliśmy na wizycie kontrolnej w szpitalu w związku z naczyniakiem krtani.

Naczyniak u malucha?!!! Masakra!!!

reklama
No i jak tam kontrola?

Zmiany na policzkach są juz mało widoczne. Zostały głównie popękane naczynka. Naczyniak w krtani będzie można ocenić za 2, 3 mies. gdyby znowu Hania będzie miala direktoskopia tj. badanie kamerą dróg oddechowych.
Na razie zwiększamy dawkę leku i musimy zrobić kontrolne ekg i badać cukier i tętno.

Ostatnia edycja:
Jutro idę do fryzjera nie będzie mnie ok 4 godzin ile powinnam odciągnąć mleka czy 2 butelki po 120 ml starczy. Nie mam pojęcia ile moje dziecko pije a dawno nie ściągałam

reklama
Do góry