reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
:-) rzeczywiście bardzo praktyczny dla tych maluszków, które nie lubią sie ubierać :-) ciach i już ubrane :-)
a kombinezonik baaaardzo fajny, a jeszcze fajniejszy ze taki taniutki :-)
ja lubię i takie śpiworki i kurteczki. Zależy od okoliczności. Do fotelika jednak kurteczkę, no bo jak zapiać pas? No chyba, ze kombinezonik z nogawkami?

Ostatnia edycja:
Ja do wózka mam kombinezon bo mała dostała w prezencie tako polarowe,ale my sporo jeździmy autem,a kurteczka do fotelika będzie wyhodniejsza

Witam jeśli wśród was są mamy ze śląska to w imieniu grupy Śląsk w Chuście pragnę Was gorąco zaprosić na Śląski Tydzień Bliskości
będą spotkania informacyjne dla rodziców, którzy dotąd z chustą nie mieli styczności i piknik finałowy, na którym do wygrania między innymi 4 chusty wiodacych marek :)

zapraszam
https://www.facebook.com/6208606713...0860671389579/648533791955600/?type=1&theater

ja mam dla małego kombinezon z h&m, a do samochodu będziemy go zdejmować. nie będę specjalnie do auta kurtki kupowała, bo moim zdaniem to bez znaczenia, czy kurtka, czy kombinezon, maluch i tak się na dłuższej trasie zgrzeje, jeśli będzie cały czas w takich ciepłych ciuchach. ja sama kurtkę zdejmuję jak gdzieś dalej jadę.

Dziewczyny ma może któraś z was elektroniczną nianie video , albo taką zwykłą na sam dzwięk?
Może jest coś co możecie polecic :)

Ja mam motorola :-) z kamerą.
Ma dużo funkcji. Mierzy temp pokoju. Obraz jest bardzo wyraźny,jest funkcja nocnego widoku,zoom (ja nawet widzę jak dziecko oddycha)Sterujesz zdalnie kamera,mozesz ja tak obracać że praktycznie masz widok na cały pokój. Dźwięk działa w dwie strony,tzn nie tylko slyszysz jak dziecko się obudzi ale możesz też cos do niego powiedzieć albo możesz włączyć mu kolysanke (chyba ma 8 różnych)wszystko zdalnie. Ja jestem baaaardzo zadowolona.No i ja pewno przyda się przy starszym dziecku.A model mam chyba taki.

Załączniki

• 1442998666232.jpg
    1442998666232.jpg
    11,8 KB · Wyświetleń: 50
Ostatnia edycja:
reklama
Do góry