reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Dziś pobierali małej krew. Biedna krzyczała "leee leee leee", ale dałam cyca na uspokojenie i szybko zapomniała. Na szczęście w medicover jest pokój do karmienia. Ważymy juz 4440g wiec pięknie tyjemy. W medicover tez nie ma tych szczepionek 5w1, więc chyba zaszczepie w przychodni nfz żeby nie było problemu z karta szczepien itd. mimo, że w medicover taniej wychodzi.

reklama
A czy Wasze dzieci też tak:
1) "Gadają" przez sen? Moja krzyczy, płacze, mruczy, gaworzy itd. nie otwierając oczu :) Dziś pobiła samą siebie, bo wstawaliśmy do niej chyba z 6 razy myśląc, że się obudziła, a ta śpi w najlepsze z uśmiechem na twarzy :)
2) "Chodzą" po całym łóżku przez sen? Moja tak jak już pisałam, potrafi z lewego boku przewrócić się przez sen na plecy, prawy bok i brzuch (co ciekawe nie umie tego robić na jawie, albo przynajmniej nigdy nie zaprezentowała nam tego). Ostatnio zastaliśmy ją uwaga obróconą w łóżku do góry nogami!!!! Mąż nie chciał mi uwierzyć, że odłożyłam ją normalnie i się przekręciła, myślał, że go wkręcam. Musieliśmy jej trochę ograniczyć przestrzeń w łóżeczku kojcem z motherhood, bo bidna sama się tymi akrobacjami wybudzała.

moj dzis w nocy tak nie spokojnie spal caly czas sie wiercil tez do niego wstawalam a on w najlepsze spi tylko sie kreci strasznie. Dzis rano jak do niego wstalam to spal w poprzek łózeczka :szok: zabralam go do siebie to od 5 do 9 spal :szok: jeszcze tak długo nie spal ale oczywiscie wiercił sie strasznie

co do gaworzenia to juz sobie gaworzy nawet czasem glosno sie zasmieje, co do ślinienia sie to sie slini strasznie czasem sie sam zakrztusi ta ślina

Pierwsza wizyta na macie:-)

Załączniki

• 1441621294913.jpg
    1441621294913.jpg
    27,4 KB · Wyświetleń: 76
reklama
Mój od paru dniu strasznie niespokojnie śpi.W dzień sam nie zaśnie,na rękach źle,różne pozycje też nie pasują.Śpi po parę minut i nie wiem co go wybudza.W nocy śpi spokojnie za to nad ranem masakra,jęczy,stęka,chrumka,kwiczy.Wydaje niesamowite odgłosy,a męczy są tak prze gazy.Pierdy nad ranem idą niemożliwe,nie wiem czemu tylko nad ranem tak jest.Nie mam już sił,chodzę jak zombie,a jeszcze starszaczkę muszę do szkoły ogarnąć.

Do góry