reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Jejku mój Filip to płacze już chyba bo lubi, wczoraj poszedł spać po 1:szok: a już o 6 było po spaniu i znowu płacz, marudzenie ja już nie wiem co mu dolega w ciągu dnia też rzadko kiedy leży sam i nie płacze nawet na rękach płacze i marudzi, kiedy to minie:-(

reklama
Jejku mój Filip to płacze już chyba bo lubi, wczoraj poszedł spać po 1:szok: a już o 6 było po spaniu i znowu płacz, marudzenie ja już nie wiem co mu dolega w ciągu dnia też rzadko kiedy leży sam i nie płacze nawet na rękach płacze i marudzi, kiedy to minie:-(

Moj tak samo ma w dzien placz z nie wiadomo jakiego powodu a przychodzi godz 18 i kolka .... A taki spokojniutki byl grzeczny . Oby to przejsciowe

A to Filipek jak akurat nie płacze

Załączniki

• 1441473542913.jpg
    1441473542913.jpg
    15,2 KB · Wyświetleń: 85
Boski ten Twój Filip :)
Z tego co czytam to u mnie dziecko anioł, zasypia bez płaczu tylko leży sama i gaworzy do motylkow az zasnie ( około 30 min), spi od 9 do 5 rano, w dzień sama leży prawie cały czas, pomarudzi tylko jak się spoznie sporo z jedzonkiem.. :)
Mój T kupił sobie wykrywacz metali, i dzisiaj szukał wojennych skarbów i znalazł pełen magazynek naboi z wojny :)

reklama
Ola moja może tak często nie płacze za to za bardzo nie chce spać w dzień i niestety ale trzeba nad nią stać że tak powiem bo szybko się wszystkim nudzi... Za to dziś to dopiero dziwne rzeczy gdzieś tak od 15 coś jej naszlo pomimo że najedzona bo już i mm dałam i cyc kilka razy a ona cały czas cmoka swoją rączkę moje ramię no wszystko i to tak głośno i język pokazuje i coś mieli w buzi no najpierw się śmiałam ale po paru godzinach zaczęło mnie to martwić na razie usnela ciekawe co będzie jak wstanie o co chodzi nie mam pojecia :-o ???

Do góry