reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia moja starsza też teraz poszła do pierwszej klasy i też ja ją odprowadzam i przeprowadzam.Masz rację,trzeba się wdrożyć bo jak na razie chaos z tym małym wyjcem:szok:

reklama
Cześć dziewczyny[emoji4] rzadko pisze,ale czytam was na bieżąco[emoji18] malutki rośnie jak na drożdżach.Teraz 10 mamy szczepienie więc zobaczymy ile urósł[emoji3] pozdrawiamy[emoji8] uploadfromtaptalk1441353973864.jpg

Załączniki

• uploadfromtaptalk1441353973864.jpg
    uploadfromtaptalk1441353973864.jpg
    13,6 KB · Wyświetleń: 63
Wrr, a ja dzisiaj na bank będę miała kiepski dzień. Nie dość że wczoraj już się zaczęła klotnia z T to dzisiaj będzie finał. Zrobiłam za nim pomyślałam, znaczy w sumie nie widziałam w tym nic złego i pewno będzie dym ehh.. chwała tym, co nie robią żadnych glupstw :( :[

Boże albo upaly albo zimno i deszcz. Czy nie może być chociaż tydzień słonecznie i tak 25 stopni? Dziś mi się kompletnie nic nie chce.

hej :-)
ja wkońcu delektuje się ciszą.. rano Krystiana zawozimy do przedszkola potem Wiktorie do szkoły i kilka godz spokoju.. Patryk teraz spi ale zaraz wstanie na mleczko :-) Po za tym u nas ok, mały rośnie, w przyszła sobote mamy dopiero chrzciny bo prędzej sali nie mogliśmy dostać.. A jutro czekaja mnie zakupy z mężem a dzieciaczko do dziadków :)

Wrr, a ja dzisiaj na bank będę miała kiepski dzień. Nie dość że wczoraj już się zaczęła klotnia z T to dzisiaj będzie finał. Zrobiłam za nim pomyślałam, znaczy w sumie nie widziałam w tym nic złego i pewno będzie dym ehh.. chwała tym, co nie robią żadnych glupstw :( :[

Martyska a co przeskrobalas? Może nie będzie tak źle :thumbup:

Martyska nie przejmuj się. Jedyna osoba na świecie nie popelniajaca błędów jest mój mąż :D

oj martyska jak kocha to zrozumie ;-)

a ja zapomniałam zapytać kiedy przyjść na pneumokoki muszę zadzwonić pewnie dobrze bylo po środku gdzieś żeby nie mieszać następne szczepienie mamy 14.10 najwcześniej możemy pójść później......

po szczepieniu nie kąpałam bo po pierwsze wykąpałam rano a po drugie mała spała jak wróciliśmy do domu cały czas tylko jesc sie budziła i od razu usypiał ale to był taki mocny sen ze nawet pampersa zmieniałam o ona tylko się kręciła ale oczu nie otwierała dopiero o 2 w nocy obudziła się i już była taka jak zawsze.....:-)

pora zacząć załatwiać chrzest niby sami swoi ale znów sie nazbiera z 15-17 osób plus ubranko dla małej bo ja sobie chyba zwężę sukienkę z cywilnego i już nie będę wydawać kasy na jeden raz....

Hej kochane .. U nas na wiosce rewolucja bo centralne zakladamy dla babki ... Meczymy sie z kolka codzienie i nie mam juz sily... A chrzciny u nas 13 wrzesnia i na 36 osob
... Sama rodzina najblizsza z dziecmi ... A jeszcze do tego ciagle inhaluje mlodego bo katar nie przechodzi mu i pewnie w poniedzialek do lekarza ... A to moja kiecka na chrzciny ...a drugie to z chrzcin majeczki

Załączniki

• 1441375996768.jpg
    1441375996768.jpg
    49,3 KB · Wyświetleń: 77
  • 1441376189133.jpg
    1441376189133.jpg
    23 KB · Wyświetleń: 72
reklama
Ewczis ładna sukienka.
Czy któraś z was szczepi dziecię przeciw Men B ( meningokoki B ) Nie wiem czy to w Polsce jest dodatkowo?

Do góry