martyska1223
Fanka BB :)
wcale nie durne, bo ja też się zastanawiam co robiWrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
wcale nie durne, bo ja też się zastanawiam co robiWrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)
Wróciliśmy z nad morza,mały zniósł dzielnie podróż i ogólnie nie było źle.Jak czytam co pisze EwciaZ to jakbym czytała o moim,tak samo wytrzymuje w jednej pozycji ok.5 minut,ciągle na rączkach tak się wycwanił.Ogólnie jeszcze nie u§miecha się świadomie,ciągle naburmuszony Przed nami szczepienie,ile płaciłyśmy za 6w1 bo mi umknęło.Czy pneumo i meningo od razu w ten sam dzień szczepią?
U nas tak samo.U nas pediatra zaleciła pneumokoki po 3 tygodniach
Wrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)