reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Wróciliśmy z nad morza,mały zniósł dzielnie podróż i ogólnie nie było źle.Jak czytam co pisze EwciaZ to jakbym czytała o moim,tak samo wytrzymuje w jednej pozycji ok.5 minut,ciągle na rączkach tak się wycwanił.Ogólnie jeszcze nie u§miecha się świadomie,ciągle naburmuszony:-D Przed nami szczepienie,ile płaciłyśmy za 6w1 bo mi umknęło.Czy pneumo i meningo od razu w ten sam dzień szczepią?

Wróciliśmy z nad morza,mały zniósł dzielnie podróż i ogólnie nie było źle.Jak czytam co pisze EwciaZ to jakbym czytała o moim,tak samo wytrzymuje w jednej pozycji ok.5 minut,ciągle na rączkach tak się wycwanił.Ogólnie jeszcze nie u§miecha się świadomie,ciągle naburmuszony:-D Przed nami szczepienie,ile płaciłyśmy za 6w1 bo mi umknęło.Czy pneumo i meningo od razu w ten sam dzień szczepią?

Za 6w1 ja płaciłam 180 zł, podobno można szczepić od razu pneumo.... ale lekarka mi odradzila w ten sam dzień wiec nic nie dokladalam.

Czesc dziewczyny. Rzadko pisze ale jestem z Wami:) u nas rewolucja bo starszy poszedł do pierwszej klasy i tak jakos ciężko się ogarnąć z tym odworzeniem go z małym wyjacym jakby go ktoś obdzieral ze skóry :) ale mam nadzieje że wypracujemy jakiś rytm sensowny i jakoś nam to będzie szlo:)

My pneumokoki tez później będziemy szczepić. Zalecenia pediatry

Martyska myślałam że widzę swoje dziecko mamy ten sam strój hihihihi

Klaudia ja też mała rano odworze do przedszkola tylko jak narazie mąż jest z rana w domu hihi nie wiem jak to będzie jak same będziemy :D

reklama
Do góry