reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Miq skąd masz takie śliczne ubranko dla małej? Cudnie wyglądała :-) a jak dziewczyny u was wygląda sprawa chrztu bez ślubu kościelnego księża nie sprawiają trudności?

Przy pierwszej córci tylko marudzil dlaczego i kiedy weźmiemy ślub kościelny. Jutro jedziemy termin na drugi chrzest ustalić tez napewno będzie marudzić ;)

Kurcze tez musze zamówić szczepionkę

A co do spania to ja też mogłabym pójść spać bo oba zawsze leży spokojnie ale martwię się ze zacznie ulewa, zakrztusi się czy coś :(

usłyszysz :) zaufaj mi, mama zawsze pozna, który dźwięk co oznacza. nie da się patrzeć na dziecko całą dobę.

my po szczepieniu, w końcu zdecydowałam się na 5w1, mały zniósł super, płakał tylko przy wkłuciu, a potem od razu się uspokoił.

My też jesteśmy po! Wzięłam 6w1 i zapłaciłam za nią 180 zł.. mała zdrowa, ma 58cm długości i waży 4800( waga urodzeniowa 3300 ) płakała przy wkluciu a później chwila moment i się uspokoiła. Teraz wróciliśmy do domku i poszła spać bo od 11 nie spala to jak na nią to już max Energi wykorzystane :D
Teraz tylko miejmy nadzieje, ze w ciągu dnia będzie ok :o
Ps. Króliczek pozdrawia wszystkie mamy :*

Załączniki

• 1441278955317.jpg
    1441278955317.jpg
    30,1 KB · Wyświetleń: 84
aaale śliczne ubranko :) to chyba z H&M? patrzyłam takie w wersji chłopakowej dla Olafa.
a nasz mały waży już 5500 :D (urodzeniowa 3770). a za szczepionkę zapłaciłam 120 zł.

reklama
Wrocilysmy właśnie ze szczepienia. 5w1 plus zoltaczka druga dawka. Dziewczyny kapiecie normalnie zaraz po szczepieniu? Durne pytanie, ale wolę się upewnić :-)

Do góry