reklama
Miq skąd masz takie śliczne ubranko dla małej? Cudnie wyglądała :-) a jak dziewczyny u was wygląda sprawa chrztu bez ślubu kościelnego księża nie sprawiają trudności?
Przy pierwszej córci tylko marudzil dlaczego i kiedy weźmiemy ślub kościelny. Jutro jedziemy termin na drugi chrzest ustalić tez napewno będzie marudzić
Kurcze tez musze zamówić szczepionkę
martyska1223
Fanka BB :)
U mnie dopiero się okaże czy nie bedzie marudzil mam w sobotę przynieść wszystkie dokumenty to pewno wtedy się nagada..
martyska1223
A co do spania to ja też mogłabym pójść spać bo oba zawsze leży spokojnie ale martwię się ze zacznie ulewa, zakrztusi się czy coś
P
pani.olga
Gość
A co do spania to ja też mogłabym pójść spać bo oba zawsze leży spokojnie ale martwię się ze zacznie ulewa, zakrztusi się czy coś
usłyszysz zaufaj mi, mama zawsze pozna, który dźwięk co oznacza. nie da się patrzeć na dziecko całą dobę.
my po szczepieniu, w końcu zdecydowałam się na 5w1, mały zniósł super, płakał tylko przy wkłuciu, a potem od razu się uspokoił.
martyska1223
My też jesteśmy po! Wzięłam 6w1 i zapłaciłam za nią 180 zł.. mała zdrowa, ma 58cm długości i waży 4800( waga urodzeniowa 3300 ) płakała przy wkluciu a później chwila moment i się uspokoiła. Teraz wróciliśmy do domku i poszła spać bo od 11 nie spala to jak na nią to już max Energi wykorzystane
Teraz tylko miejmy nadzieje, ze w ciągu dnia będzie ok
Ps. Króliczek pozdrawia wszystkie mamy :*
Teraz tylko miejmy nadzieje, ze w ciągu dnia będzie ok
Ps. Króliczek pozdrawia wszystkie mamy :*
Załączniki
P
pani.olga
Gość
aaale śliczne ubranko to chyba z H&M? patrzyłam takie w wersji chłopakowej dla Olafa.
a nasz mały waży już 5500 (urodzeniowa 3770). a za szczepionkę zapłaciłam 120 zł.
a nasz mały waży już 5500 (urodzeniowa 3770). a za szczepionkę zapłaciłam 120 zł.
martyska1223
Jeeezu ja zbankrutuje jak będę ciągle słyszeć o promocjach dla dzieci Tak olga z hm i na stronie jest promocja tych kompletów- 39.90
reklama