reklama
kornelia1802
Fanka BB :)
U nas też tak mała czasem chrząka i sapie. Ale u nas codziennie po nocy ma przytkana jedna dziurkę w nosku i odciagam katarkiem bo to takie klejące glutki...
EwciaZ
Dziewczyny to normalne że skóra noworodka się łuszczy i nie oznacza, że jest sucha. Najgorzej jest po kąpieli, bo kąpiel wysusza, więc najlepiej ograniczyć mycie Tej łuszczącej skóry nie trzeba niczym smarować, samo przechodzi.
Matko jak gorąco...
Matko jak gorąco...
michasia30
No ja dokładnie też
ewczis76
Ja swojego myje kapie w oilatum emulsja do kapieli i niczym go wiecej nie smaruje i ma ladna skóre
Ja umyłam dziś w rossmannowym babydream i dałam balsam pharmaceris.. Skóra już lepiej wygląda. Przy okazji zamówię w tesco ten olej z pestek winogron co pisała olga bo w sumie fajnie by było ją w czymś naturalnym kąpać.
Kurde wisi mi mała dziś na cycku strasznie, karmię ją chyba co 40 min, nie jest to kwestia upału raczej, bo jak pisalam, mamy klimę i w mieszkaniu jest około 25 stopni. Pociamka 10-15 min, zasypia, buzia zamknięta - nie da sobie wcisnąć więcej, po czym odkładam ją do łóżeczka, po 10 min się budzi i to samo. Przerobiłam już chyba 4 czy 5 takich cyklów... W takich chwilach mam ochotę przejść na butlę Właśnie usnęła 5 min temu męzowi na rękach a teraz znowu się obudziła...
Kurde wisi mi mała dziś na cycku strasznie, karmię ją chyba co 40 min, nie jest to kwestia upału raczej, bo jak pisalam, mamy klimę i w mieszkaniu jest około 25 stopni. Pociamka 10-15 min, zasypia, buzia zamknięta - nie da sobie wcisnąć więcej, po czym odkładam ją do łóżeczka, po 10 min się budzi i to samo. Przerobiłam już chyba 4 czy 5 takich cyklów... W takich chwilach mam ochotę przejść na butlę Właśnie usnęła 5 min temu męzowi na rękach a teraz znowu się obudziła...
Ostatnia edycja:
kornelia1802
U nas mała też dziś częściej je a po mniej...
reklama
basica_21
Zaangażowana w BB
Thriade ja tak wczoraj miałam ze cały czas młody na cycku wisiał[emoji4] dzisiaj natomiast spał ładnie w dzień[emoji4] dziewczyny czy smarowaliscie czymś pępek jak odpadł[emoji11]Ja umyłam dziś w rossmannowym babydream i dałam balsam pharmaceris.. Skóra już lepiej wygląda. Przy okazji zamówię w tesco ten olej z pestek winogron co pisała olga bo w sumie fajnie by było ją w czymś naturalnym kąpać.
Kurde wisi mi mała dziś na cycku strasznie, karmię ją chyba co 40 min, nie jest to kwestia upału raczej, bo jak pisalam, mamy klimę i w mieszkaniu jest około 25 stopni. Pociamka 10-15 min, zasypia, buzia zamknięta - nie da sobie wcisnąć więcej, po czym odkładam ją do łóżeczka, po 10 min się budzi i to samo. Przerobiłam już chyba 4 czy 5 takich cyklów... W takich chwilach mam ochotę przejść na butlę