P
pani.olga
Gość
ale to w 2-3 dobie życia, a nie po tygodniu od wyjścia ze szpitala.Ale na początku waga trochę spada,do ok 10% to normalne.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
ale to w 2-3 dobie życia, a nie po tygodniu od wyjścia ze szpitala.Ale na początku waga trochę spada,do ok 10% to normalne.
Tak to wiem ale urodził sie 3180 przy wypisie 2980 i po 9 dniach dalej wazył tyle samoAle na początku waga trochę spada,do ok 10% to normalne.
Witam na nowym forum. Jestem mamą rozbieganego trzylatka, który we wrześniu przestąpi próg przedszkola :cry: . Szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić tego "rozstania". A może jest tu jakaś mama która ma TO już za sobą? Czy zaglądają tu mamusie 3 - latków?
Pozdrawiam
Mela[/QUOTE
:-)
Tak to wiem ale urodził sie 3180 przy wypisie 2980 i po 9 dniach dalej wazył tyle samo
Witam na nowym forum. Jestem mamą rozbieganego trzylatka, który we wrześniu przestąpi próg przedszkola :cry: . Szczerze mówiąc nie potrafię sobie wyobrazić tego "rozstania". A może jest tu jakaś mama która ma TO już za sobą? Czy zaglądają tu mamusie 3 - latków?
Pozdrawiam
Mela[/QUOTE
:-)
Zaś coś źle zrobiłam. Kopiuje nie to co trzeba. Plizz ignorujcie to ;-)