reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

ja liczę na chłopca w 1 ciąży miałam ogromny pociąg na słodkie i urodziłam córcie w drugiej widok słodyczy mnie odrzucał i był chłopiec a teraz bardziej szukam czegoś konkretnego czyli też sądzę że będzie synek:)

reklama
angi, niestety nigdy nie miałam być okazji w wawie a mam do was ponad 500 km :) woj. Lubuskie się kłania :) a na którą masz 29 ? Bo ja na 16.20

Lady Bird mnie odrzuca od mięsa, jem słodycze wiec mam nadzieje ze to dziewczynka :D

A mnie obojetnie.Mysle,ze chlopiec.Zawsze chcialam miec corcie,mam,wiec co bedzie to ucieszy ;) Tez mialam smaka na slodkie przy dziewczynce...i mialam okropna cere,a teraz mam buzie idealna.Ibte wymioty....w 1 ciazy tego nie bylo.

Kurde powiem Ci, że niewiem bo do kwaśne go też mnie ciągnie. Pierogów z kapusta bym zjadla krokietow, wgl nie mam ochoty na ciężkie rzeczy żadne kebaby tylko o sałatkę pomidora serek jakieś warzywa na patelnie rybki iii slodkie :o niewiem co to wróży, ale niechcem Krakac żebym nie wykrakala

reklama
Do góry