reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

witajcie :)
mnie dziś po kilkunastu dniach spokoju też dopadły poranne mdłości... masakra.. teraz już ok ale myślałam że córki nie zawioze do zerówki..
dzisiaj trochę zrobiłam świątecznych porządków w szafach i już na nic nie mam sił.. :)

reklama
Angi Ja Wam tylko kibicuje, żebyście najszybciej przeszły choróbska... Niestety musisz się przygotować, że w pierwszym roku mała może być częściej w domu, niż w przedszkolu. Zośka dzisiaj poszła po 2-tygodniowej przerwie. Zobaczymy czy do świąt dociągnie- wątpie. Mam nadzieję, że się w tym roku wychoruje i jak będzie maluszek, to nie będzie tyle tego do domu przynosić.

Ja się zbieram na spektakl... Ale mi się nie chcę :p

Ja mam wizyte dzis wieczorem,oczywiscie od rana nie mysle o niczym innym ;)
Co do przedszkola,to nie podpowiem,bo moja czterolatka pojdzie w sierpniu.Boje sie niemowlaka w domu i przedszkolnych chorobsk....
Co do mdlosci,to bylo lepiej,a wczoraj i dzis znow wymioty.

No szczerze najchętniej bym ją puściła na wiosnę no ale muszę ogarnąć praktykę by zakończyć rozdział edukacyjny w moim życiu ;) chyba że jeszcze jakieś studia mi do głowy wpadną he he chodź przy dwójce to chyba wątpię :/

Nie chcę zostać zlinczowana przez was dziewczyny za tą przypominajkę ale ... za 2 tyg święta :D

martyska1223 no chyba też 1-ego miałaś wizytę jak ja ;) jak byś była z wawy jeszcze bym pomyślała że chodzimy do tego samego gina he he ;)

Mnie dzisiaj przy kaszlu tak szarpnęło podbrzuszem że się wystraszyłam :( ehh mogła bym być już w II trymestrze gdzie czuć już ruchy i w ogóle ;)

EwciaZ to fajnie brzmi jak są dwie nauczycielki na 8-mioro dzieci. Nie bardzo rozumiem tylko o co chodzi że przedszkole demokratyczne jak coś takiego sprawdzić?

pani.olga i kagusia33 współczuje nawrotów mdłości, jeszcze trochę i już całkiem miną :)

ewelak jak się mówi dla aktorów na scenie? Złam nogę? ;) he he może zostańmy przy powodzenia ;)

Jeszcze nic dzisiaj nie zrobiłam :zawstydzona/y: od porannego posta wróciłam do ciepłego łóżeczka mała oglądała baję a ja znowu kima :-)

Porzadki w szafach tez mnie czekaja....koszmarek jakis ;) Zostawilyscie sobie ubranka po starszakach?Ja zostawilam prawie wszystko....ale wiekszosc jest rozowa...fioletowa...z motylkami...serduszkami :) W ktorym tyg stwierdzili u Was we wczesniejszych ciazach plec?Zgadzala sie?Bo ja dowiedzialam sie w 13 tc ze chlopak.....a pozniej w 20 czy nawet dalej zamienil sie w panne :D

współczuje ci.. ale mam nadzieję że następnym razem wszystko dobrze się ułoży..

ja o płci dowiedziałam się w obu ciążach po 30tc nie chciałam w pierwszej ciąży znać płci ale lekarz się zapomniał i powiedział nam:) a w drugiej to mój misiek bardzo się wstydził i nie chciał się ujawnić :p ale pod końcem ciąży pokazał nam siusiaka:)

reklama
Do góry