klaudia81.81
Fanka BB :)
U nas nieraz tez leza i czekaja ale juz na polozniczym ale wiadomo szpital to obyczaj. Ale nawet na logike to co to za patologia ciazy jak juz rodzic po prostu trzeba
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Michasia, wiem co czujesz... Pilnuj, żeby Ci ktg robili, bo to najlepiej pokazuje czy dziecku jest dobrze w brzuszku jeszcze czy nie
Ja nawet bolesnych skurczów nie mam, a termin pojutrze Umówiłam się jeszcze u siebie w medicover na ktg na czwartek, a w poniedziałek już się umówiłam do szpitala na zapis i kolejne kroki będziemy tam ustalać. Też się boję wywoływania, a już najbardziej, że mnie zamkną na patologii na tydzień.. To jest inny szpital niż ten w którym byłam i tutaj patologia ma syfne warunki, niewyremontowana jest, jeden syfny prysznic i takie tam, za to mają super porodówkę i to najważniejsze. Ten poprzedni szpital z kolei ma super warunki na patologii, ale porodówka to tzw "wylęgarnia" i nie chcę tam rodzić.
Na masaż szyjki nie zamierzam się raczej godzić.
Dobrze wiedzieć że z moim odczuciami nie jestem sama :-)
Niestety każdy porod jest inny i nie możemy go zaplanować. Najlepiej to chyba o tym nie myśleć. I nie zadreczac się. Ale łatwo mówić.
Co do masażu też mam wątpliwości...ale jeśli miałoby pomoc rodzic naturalnie i ruszyć to wszystko ale nie zawsze pomaga.
Thriade założenie u mnie było bardzo bolesne nie będę ukrywać ale teraz to ten cewnik nie boli tylko skurcze bolesne nareszcie jakieś są miałam teraz ktg i coś się zaczyna dziać chodzę po korytarzu w tą i z powrotem...
Dziewczyny, wiem, że to już końcówka ciąży, ale dopiero Was odnalazłam :-) czy przyjmiecie mnie do siebie? Tak fajnie się Was czyta. Mam termin na 24 lipca, mam już córcię 6 letnią. Przyjmiecie?