reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

Ja się trochę martwię o nóżkę mojego małego i się zastanawiam czy to po prostu po porodzie i zniknie (mój TŻ mówił, że jego córa coś podobnego miała po porodzie i zniknęło po jakimś czasie), czy to takie znamię czy też jakiś naczyniak...
mmm.jpg
Nie wiem czy wystarczająco widoczne, jeżeli nie to później zrobię zdjęcie samej nóżki. Co o tym sądzicie?

Załączniki

• mmm.jpg
    mmm.jpg
    21,6 KB · Wyświetleń: 110
reklama
julia ja się nie znam a w szpitalu nic nie powiedzieli co to jest ??? tak poza tym śliczny chłopczyk:tak:

martyska a czemu masz iść dzień po terminie na wywołanie ??? ja idę dopiero w poniedziałek równo 7 dni po terminie a w międzyczasie miałam 2 ktg w szpitalu...........do tygodnia po może coś się samo ruszy a jak nie no to już się mówi trudno ja też widziałam na patologii dziewczyny co po 3-4 dni z rzędu tak kursowały z kroplówkami mam nadzieję że u mnie pójdzie to szybciej .....

kornelia i jak urodziłaś?

reklama
Do góry