reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Jesteśmy już razem ;-) Łucja urodziła się o 18.10 przez cc. 56cm 3900g 10 pkt ;-)
Niestety mimo wielkiej ilości oxy poród nie postępował, a wody były krwiste, no i ta cholestaza to już nie chciał lekarz czekać dłużej. Zdjęcie wrzucimy jak stanę na nogi ;-)

gratulacje! Szybko po cesarce moglas sie telefonem posluzyc, mnie dreszcze trzesly cala noc:/

Ja miałam dreszcze tak z 2 godz a teraz za to cała mokra od gorąca :p.
Ale ja miałam znieczulenie podpajeczynowkowe to może łagodniejsze??? Nie wiem.
Ale mała się wkurzala jak mną tak telepalo bo od razu ja dostałam i narazie śpi wtulona w cyca ;-) Troszkę próbowała ssać ale zmęczona to i jeść nie chce :-)

Witam wszystkie Ciocie forumowe ;-) w nocy jak położne ją zabrały to jakiejś wysypki dostala mi na buzi :-( :-(

Załączniki

• 1436596834114.jpg
    1436596834114.jpg
    15 KB · Wyświetleń: 85
reklama
Do góry