reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

patka o ananasie jeszcze nie słyszałam :-) koleżanka też miał taką sytuację i w nocy przed terminem wywołania dostała skurczy mam cichą nadzieję że i mnie coś złapie na ostatnią chwilę aby od zera nie zaczynać.........:-)

kornelia a jak Ci wywołują oksytocyna czy jakieś inne sposoby ???

jakaś cisza może dziewczyny już rodzą :-);-)

reklama
Zulugulka trzymamy! A pamiętaj, że nasze kciuki są magiczne :)

Ja slabiutko się czuje, dobrze że mam tą wizytę dzisiaj bo znowu bym fiksowala czy odchodzą mi wody bo co chwile mam mokre majtki :/ jak byłam w tesco to miałam ochotę z niego wyfrynac tak się nie komfortowo czułam, i jeszcze mała chyba jest na prawdę bardzo nisko bo miałam wrażenie ze juz idę mega okrakiem :/ mam nadzieje ze Pani doktor będzie mogła to sprawdzić ( jak będzie miała te paski to może da mi parę na sytuację kryzysowa :D )
Zaraz wskakuje do wanny w miedzy czasie jeszcze sałatkę warzywna chcem zrobić bo dzis niema sily na robienie obiadu i lecę na wizytę. Może coś tam wypatrzy ciekawego...

Ja dziś miałam ktg no i zapisał się aż JEDEN skurcz. Czyli coś tam niby się dzieje. Akurat byla moja lekarka to jej to pokazałam i stwierdziła, że ciężko coś po tym skurczu wyczuć. Mogę tak chodzić i tydzień i mogę też w weekend urodzić. Każe dziś mężowi za radą Kati poszczypać mnie po sutkach :)

u mnie na ktg tez coś tam sie pisze ,ale słabizna ...ujścia zamkniete ,szyjka dłuuga i twarda, wg mojej ginekolog miałabym problem z ta szyjka podczas sn ....Młody nadal głową do góry, zakotwiczony w moim żołądku -nie ma szans na obrót .

uciekał przed ktg, ale jak przyszła moja ginka to sie uspokoił ,potem dał się jej pomierzyć :)
spojenie poz tym mi się rozchodzi lekko -także kolejne wskazanie do cc.

15.07 wielki dzień :)

kciuki za rodzące ( i te co juz chcą :))

reklama
Do góry