reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia jak się czujesz? Wypuścili juz was bo nie pamiętam?

Michalina śliczna córcię masz :)

Ale mnie dzisiaj sutki bolą masakra... i uda tak wysoko ledwo chodzę dzisiaj....

Patka my dzis wlasnie wychodzimy prawdopodobnie :) czujemy sie oboje dobrze :) pierwsze dni bylo nieciekawie ale juz w sumie doszlam do siebie i czuje sie naprawde ok :)

reklama
Angi będzie dobrze,małemu po żelazne się poprawi na pewno
Boże to co to za piguła się trafiła grr

Co do siary to większość z Nas nawet nie wie, że to to:/ mi w pierwszej ciąży wydawało się,że mam.jakieś przesadzone skutki i ich nie domyślam,a ta były właśnie takie mikro kropelki siary,które zasychały na piersi,początkowe to nie ma tego tyle,żeby kąpalo. Ale potem jak juz jest mleko to jest wesoło,jakieś dziecko zapłacze-leci,pod prysznicem stisz-sika po prysznicu,schylisz się też sika,heh śmiać mi się chce jak sobie to przypominam

Co do siary to większość z Nas nawet nie wie, że to to:/ mi w pierwszej ciąży wydawało się,że mam.jakieś przesadzone skutki i ich nie domyślam,a ta były właśnie takie mikro kropelki siary,które zasychały na piersi,początkowe to nie ma tego tyle,żeby kąpalo. Ale potem jak juz jest mleko to jest wesoło,jakieś dziecko zapłacze-leci,pod prysznicem stisz-sika po prysznicu,schylisz się też sika,heh śmiać mi się chce jak sobie to przypominam

Sama byłam tego świadkiem... szwagierka pod prysznicem woła mnie a tam z dwóch piersi sika mleko, nie powiem - dość śmieszny widok :-D

Ja zjadłam śniadanie i ubieram się. Pędzę zawieść mocz do badania bo dzisiaj wizyta a ja jak zwykle wszystko na ostatnia chwilę. Na dworze chłód ! ulga .. ;)

Jak tam? Jakiś nowy maluch na świecie? Czy 9.07 bez porodów:D?

Miłego dnia dziewczyny! Mój mąż dziś wieczorem znowu wyjeżdża na trzy dni na obozy. Poza tym już prawie zdrowa jestem, jeszcze kilka dni do ideału i mogę rodzić.

Patka my dzis wlasnie wychodzimy prawdopodobnie :) czujemy sie oboje dobrze :) pierwsze dni bylo nieciekawie ale juz w sumie doszlam do siebie i czuje sie naprawde ok :)

To super a powiedz mi jak twój synek zareagowała na braciszka? Ile lat ma twój starszy?

Ale brzydką pogodę mamy... ziiiimno i zaczyna padać :(
Normalnie trzeba dzisiaj długie spodnie ubrać

Madziula rodzisz czy jeszcze nie :D :D :D

To super a powiedz mi jak twój synek zareagowała na braciszka? Ile lat ma twój starszy?

Ale brzydką pogodę mamy... ziiiimno i zaczyna padać :(
Normalnie trzeba dzisiaj długie spodnie ubrać

Madziula rodzisz czy jeszcze nie :D :D :D

Starszy ma 6 lat i mowi ze sie cieszy i kocha braciszka ale... troszke cwaniakowac zaczal i widac ze troszke jest mu przykro... np powiedzialam do niego kroliczku to on do mnie ze on jest Witek a tak sobje moge mowic na drugiego ...:confused:

Klaudia na początku napewno będzie trochę zazdrosny przez 6 lat on był na pierwszym miejscu ciekawe jak moja będzie się zachowywać. Jak narazie strasznie się cieszy i nie może się doczekać mówi ze będzie pilnować bawić itd. Zobaczymy :D

heyka u mnie dzień jak co dzień nadal wysiaduje to jajo :-D patka rodzę ale w snach :-D dziś miałam koszmar że pojechałam do szpitala tętno dziecko zanikło i robili mi cc na żywca na korytarzu normalnie obłęd:szok:

pewnie dotrwam do poniedziałku i pojadę na wywoływanie trochę się tego boje ............

u nas też zimno 13 stopni i w sumie się cieszę bo te upały były męczące............tak czytam o waszych problemach z karmieniem i wagą maluszków i boję się jak to u mnie będzie ??? na pewno nie długo u wszystkich się sytuację unormują i będzie tylko lepiej bo innej opcji nie ma:-)

ps. na samą myśl o poniedziałku ściska mnie żołądek ;-)

Madziula :D :D :D
A mi się dzisiaj śniło ze urodziłam i miałam taki mały brzuszek mimo że wisiał jeszcze i był taki galaretkowaty hihi Ojj nie mogę się doczekać dawnej wagi i wyglądu :D
Może pojedz trochę ananasa? Ja w pierwszej ciąży tez miałam mieć porod wywołany strasznie się bałam i jadłam ananasa z puszki bo niby po nim są skurcze i poród zaczął się sam może tylko przypadek :D teraz tez jem od 3 dni ananasa hihi

Martyska daj znać po wizycie :)

Thriade gdzie się podziewasz? Tulisz juz swoją malutka? :D

reklama
Do góry