reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Lipcowe ciotki wita sie z wami Wojtek. Waga 3560g długość 55 cm. Urodzony 6 lipca o godz 23.30 siłami natury. :-D
Gratulacje! Faktycznie wielki jak na ten tydzień ciąży. Ale to dobrze :)

Dziewczyny wecie może czy w aptece dostane buteleczke na mleko do laktatora medeli mini electric ?
Zależy od apteki. U mnie w takich większych są produkty medeli np. w ziko. W tych małych pewnie trzeba pytać.

zulugulka gratulacje!! synek naprawdę duży :-)
ja właśnie kończe jeść śniadanie, i od 6 czuję jakiś ból w krzyżu..ale znając moje szczęście to jeszcze nie to..

Moriam co do tapety ja zrezygnowałam pomalujemy jedna ścianę i nad łuzeczkiem jakieś naklejki ścienne przykleje...

Ale doświadczenie mam bo zawsze tu u rodziców tapetę kladlismy bo drewniany dom najważniejsze to dobrze zagruntowana sciana porządny klej i pamiętać że w większości tapet trzeba spasowac wzór aby nie pociąć bez sensu... :-)

Moriam kładłam tapety i dasz radę, nie jest to trudne:))
Dla mnie okazalo sie za trudne :( tapeta papierowa, giela sie i marszczyla, po kilku naklejeniach zaczela odlazic farba z podloza, poddalam sie... szukam na cito fachowca co mi 2,5 m tapety polozy :eek:
Lipcowe ciotki wita sie z wami Wojtek. Waga 3560g długość 55 cm. Urodzony 6 lipca o godz 23.30 siłami natury. :-D
gratulacje! maly duzy chlopak :)

w temacie cc- ja ta oopcje wybieram swiadomie,na zyczenie, moglabym probowac sn, ale jako ze pierwsza mialam cc, to mam prawo wyboru, czy raczej odmowienia porodu sn. I ide znana mi sciezka..

a co do karmienia, dziewczyny, jesli tylko mozecie, przykladajcie maluszka zamiast laktatora,, ja pamietam swooje karmienie, maluszek, laktatorr, odciaganie, zeby sprawdzic ile zjadla,,dokarmianie mm, karmienie, znowu laktator na pobudzenie..ten rytual obrzydzil mi karmienie piersia, przestalam w 4 m-cu, bo ile tak mozna. Takze nie dajmy sie zwariowac, przykladajcie maluszka czesciej jak glodny, on najlepiej pobudzi wam laktacje, kiedys laktatorow nie bylo i jakos to szlo, ja juz nie dam sie zapedzic w to bledne kolo..

reklama
My już po obchodzie będę miała podawane 2 jednostki krwi bo wczoraj straciłam prawie 400ml. Czuję sie bardzo słaba trzymajcie kciuki żebym szybko stanęła na nogi. Mam zakaz wstawania i robienia czegokolwiek przy małym. :-(

Do góry