martyska1223
Fanka BB :)
Dziewczyny wecie może czy w aptece dostane buteleczke na mleko do laktatora medeli mini electric ?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje! Faktycznie wielki jak na ten tydzień ciąży. Ale to dobrzeLipcowe ciotki wita sie z wami Wojtek. Waga 3560g długość 55 cm. Urodzony 6 lipca o godz 23.30 siłami natury.![]()
Zależy od apteki. U mnie w takich większych są produkty medeli np. w ziko. W tych małych pewnie trzeba pytać.Dziewczyny wecie może czy w aptece dostane buteleczke na mleko do laktatora medeli mini electric ?
Gratulacje[emoji4]Lipcowe ciotki wita sie z wami Wojtek. Waga 3560g długość 55 cm. Urodzony 6 lipca o godz 23.30 siłami natury.![]()
Zulugulka gratulacje!!!!!
Asienka a ty jak się czujesz?
Malf a ty nie jesteś już po terminie?![]()
Asienka a ty jak się czujesz?![]()
Moriam co do tapety ja zrezygnowałam pomalujemy jedna ścianę i nad łuzeczkiem jakieś naklejki ścienne przykleje...
Ale doświadczenie mam bo zawsze tu u rodziców tapetę kladlismy bo drewniany dom najważniejsze to dobrze zagruntowana sciana porządny klej i pamiętać że w większości tapet trzeba spasowac wzór aby nie pociąć bez sensu... :-)
Dla mnie okazalo sie za trudneMoriam kładłam tapety i dasz radę, nie jest to trudne)
gratulacje! maly duzy chlopakLipcowe ciotki wita sie z wami Wojtek. Waga 3560g długość 55 cm. Urodzony 6 lipca o godz 23.30 siłami natury.![]()