reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

A u nas dziś lepiej. Dzieki dziewczyny za rady o kapturkach. Mała dziś na nich pięknie ssie. Odciagam i tak dodatkowo laktatorem żeby mieć kontrolę ile zjada. Przy piersi usypia momentalnie.

reklama
Mój pierwszy synek zrobił mi z sutków jesień średniowiecza. Mama przyszła z pomocą i kupiła mi purelan - na drugi dzień wszystko zagojone i od tej pory zero bólu. Teraz - pomimo, że Szymek jest wcześniakiem - pięknie potrafił od pierwszego razu złapać cycka jak trzeba i obyło się bez bólu i ran :) Kapturki u mnie się nie sprawdziły, mam za małe sutki i wszystkie były jakoś tak dalekie rozmiarem do moich, że nie szło dopasować.

Klaudia Gratulacje śliczny maluszek!!! :-)
Zulugulka trzymam &&& już bliżej niż dalej ;-)

Byłam na ktg wyszło w porządku skurczy brak no dwa takie ledwo ledwo na 30 % teraz mam przyjść w czwartek bo mówiła że po terminie co 3 dni ktg i jak nic się samo nie zacznie to 13 w poniedziałek do szpitala....

Potem byliśmy w mieszkaniu brat pomógł pomalować i złożyć łóżeczko i w końcu zaczyna się robić domowe do weekendu pewnie się całkiem przeniesiemy :-)

Zulugulka kciukasy!!!

A ktoś wie może co u Kornelii? Nie odzywała się dzisiaj... Kornelia jesteś tam?

Ostatnia edycja:
reklama
mieliśmy dziś wyjść, ale mały znowu schudł ): co 3 godz. dokarmiamy mm + pierś + laktator i mam nadzieję zadziała.
jutro do domu jak nie będzie żółtaczki.

PS kilka kropel poleciało od laktatora!
moj tez schudl dlatego dodatkowo mialam odciagac pokarm i mu dawac. co do zoltaczki to do tej pory ma ale lekarka powiedziala ze to normalne u wczesniakow no i do kontroli przyjscc znowu 14 z Maciusiem, juz ladnie przybiera na wadze super ze cos polecialo :-)

Do góry