reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Leze na sali porodowej, mam robiona indukcje szyjka skrócona w 99 proc, rozwarcie 4 cm teraz zostaje nam tylko czekać...
To powodzenia i trzymamy kcuki &&&&&&
julia2s
Mój pierwszy synek zrobił mi z sutków jesień średniowiecza. Mama przyszła z pomocą i kupiła mi purelan - na drugi dzień wszystko zagojone i od tej pory zero bólu. Teraz - pomimo, że Szymek jest wcześniakiem - pięknie potrafił od pierwszego razu złapać cycka jak trzeba i obyło się bez bólu i ran
Kapturki u mnie się nie sprawdziły, mam za małe sutki i wszystkie były jakoś tak dalekie rozmiarem do moich, że nie szło dopasować.
P
pani.olga
Gość
mieliśmy dziś wyjść, ale mały znowu schudł ): co 3 godz. dokarmiamy mm + pierś + laktator i mam nadzieję zadziała.
jutro do domu jak nie będzie żółtaczki.
PS kilka kropel poleciało od laktatora!
klaudia81.81
Kati a jak u Ciebie ??????
Leze na sali porodowej, mam robiona indukcje szyjka skrócona w 99 proc, rozwarcie 4 cm teraz zostaje nam tylko czekać...
Powodzenia! ;-)
madziuuula87
Klaudia Gratulacje śliczny maluszek!!! :-)
Zulugulka trzymam &&& już bliżej niż dalej ;-)
Byłam na ktg wyszło w porządku skurczy brak no dwa takie ledwo ledwo na 30 % teraz mam przyjść w czwartek bo mówiła że po terminie co 3 dni ktg i jak nic się samo nie zacznie to 13 w poniedziałek do szpitala....
Potem byliśmy w mieszkaniu brat pomógł pomalować i złożyć łóżeczko i w końcu zaczyna się robić domowe do weekendu pewnie się całkiem przeniesiemy :-)
Zulugulka trzymam &&& już bliżej niż dalej ;-)
Byłam na ktg wyszło w porządku skurczy brak no dwa takie ledwo ledwo na 30 % teraz mam przyjść w czwartek bo mówiła że po terminie co 3 dni ktg i jak nic się samo nie zacznie to 13 w poniedziałek do szpitala....
Potem byliśmy w mieszkaniu brat pomógł pomalować i złożyć łóżeczko i w końcu zaczyna się robić domowe do weekendu pewnie się całkiem przeniesiemy :-)
reklama
go0siaczek
moj tez schudl dlatego dodatkowo mialam odciagac pokarm i mu dawac. co do zoltaczki to do tej pory ma ale lekarka powiedziala ze to normalne u wczesniakow no i do kontroli przyjscc znowu 14 z Maciusiem, juz ladnie przybiera na wadze super ze cos polecialo :-)mieliśmy dziś wyjść, ale mały znowu schudł ): co 3 godz. dokarmiamy mm + pierś + laktator i mam nadzieję zadziała.