Klara171
Fanka BB :)
Dziewczynki Igorek ma 3350 g i 10 pkt![]()
Gratulacje wielkie
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Gratulacje[emoji4]Dziewczynki Igorek ma 3350 g i 10 pkt![]()
klaudia81.81, avalka,ewelak, pani.olga - wszystkim Wam dziewczyny serdecznie gratuluję i każdą z osobna ściskam mocno!
Ja już jestem po terminie- był na wczoraj..
Wczoraj na badaniu wyszło, że rozwarcie już na jakieś 3-4cm, wszystko gotowe, ale nic się nie dzieje. KTG wyszło ok, znów zarejestrowało cały 1 skurcz, ale znów tak średnio go odczułam.
Dziewczyny czy jest możliwe, żeby w ogóle nie odczuwać skurczy porodowych, aż do momentu jak II faza porodu ma się zaczynać? Bo zaczynam się martwić, czy -wobec braku objawów na razie- w ogóle się nie zorientuję, że poród się zaczął![]()
Ach, no i oczywiście złapałam na sam koniec infekcje, lekarz w piątek potwierdził, dostałam antybiotyk i globulki na te ostatnie dni, super..
ja mam wizytę za 2h jakoś. Mam nadzieję, że wszystko pozamykane jeszcze.