reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
klaudia81.81, avalka,ewelak, pani.olga - wszystkim Wam dziewczyny serdecznie gratuluję i każdą z osobna ściskam mocno! :tak:

Ja już jestem po terminie- był na wczoraj..
Wczoraj na badaniu wyszło, że rozwarcie już na jakieś 3-4cm, wszystko gotowe, ale nic się nie dzieje. KTG wyszło ok, znów zarejestrowało cały 1 skurcz, ale znów tak średnio go odczułam.

Dziewczyny czy jest możliwe, żeby w ogóle nie odczuwać skurczy porodowych, aż do momentu jak II faza porodu ma się zaczynać? Bo zaczynam się martwić, czy -wobec braku objawów na razie- w ogóle się nie zorientuję, że poród się zaczął:crazy:

Ach, no i oczywiście złapałam na sam koniec infekcje, lekarz w piątek potwierdził, dostałam antybiotyk i globulki na te ostatnie dni, super..

Klaudia gratulacje!

Kropka zastanawiałam się co u Ciebie. Spokojnie, nie przegapisz porodu:D

Dziś po 3 i pół dnia nieobecności wraca mój mąż na kilka dni, ale się cieszę:)

klaudia81.81, avalka,ewelak, pani.olga - wszystkim Wam dziewczyny serdecznie gratuluję i każdą z osobna ściskam mocno! :tak:

Ja już jestem po terminie- był na wczoraj..
Wczoraj na badaniu wyszło, że rozwarcie już na jakieś 3-4cm, wszystko gotowe, ale nic się nie dzieje. KTG wyszło ok, znów zarejestrowało cały 1 skurcz, ale znów tak średnio go odczułam.

Dziewczyny czy jest możliwe, żeby w ogóle nie odczuwać skurczy porodowych, aż do momentu jak II faza porodu ma się zaczynać? Bo zaczynam się martwić, czy -wobec braku objawów na razie- w ogóle się nie zorientuję, że poród się zaczął:crazy:

Ach, no i oczywiście złapałam na sam koniec infekcje, lekarz w piątek potwierdził, dostałam antybiotyk i globulki na te ostatnie dni, super..

Witaj w klubie - ja też globulki biorę ;/ a cała ciąże nic się nie działo.

Nie wydaje mi się żebyś mogła poród przegapić :) co ile masz na ktg teraz chodzić?

Kropka moja kolezanka urodziła dzis nad ranem. Była w szpitalu bo juz po terminie, wczoraj zakładali jej balonik na rozwarcie, ale nic to nie dało i dzis mieli podłączać oxy. Obudziła sie w nocy po 4 bo spac nie mogła i podbrzusze ja pobolewalo, poszła do położnej powiedziec ze idzie sie wykapać, położna najpierw ja zbadała i powiedziała ze nie zdąży juz sie wykapać, urodziła po 5:)

reklama
Do góry