reklama
witam wszystkie mamusie w naszym upragnionym miesiącu :-)
u mnie nocka średnia, córcia co chwile wstawała bo ma angine.. po za tym już upał.. na 17.00 muszę jechać na zebranie do przedszkola, mam nadzieję że długo nie będzie..
olga może właśnie jesteś tym statystycznym 1% ? trzymam kciuki!
martyska nie martw się rodzinką..
ola posiedzisz te 3 h dasz jakoś radę a wrócisz bardzo szczęśliwa :-)
u mnie nocka średnia, córcia co chwile wstawała bo ma angine.. po za tym już upał.. na 17.00 muszę jechać na zebranie do przedszkola, mam nadzieję że długo nie będzie..
olga może właśnie jesteś tym statystycznym 1% ? trzymam kciuki!
martyska nie martw się rodzinką..
ola posiedzisz te 3 h dasz jakoś radę a wrócisz bardzo szczęśliwa :-)
michasia30
Fanka BB :)
U mnie znowu powtórka z rozrywki, wstałam rano z brzuchem jak kamień ból jak na okres ..
Ale dzisiaj się nie dam, za godzinę wstaje z łóżka i jadę zrobić opłaty, wracam i biorę się za sprzątanie i obiad - nie będę leżeć i czekać na zbawienie
A wczoraj .. myślałam ze uduszę T .. wrócił z pracy i ogólnie mówię mu o sytuacji i o tym jak się czułam, o tych skurczach przepowiadających i o tym czopie no i ok.. wyszedł na chwile z domu bo pojechał na firmę zatankować auto i kuźwa wszystkich poinformował o moich skurczach, znaczy głownie mame która już wiedziała co z tym zrobić .. No i się zaczęło ! Teściowa wydzwania, szwagierka wydzwania, babka wydzwania .. japierdykam aż wyłączyłam telefon bo jak mam słuchać złotych rad to aż mnie trafia, po to cały dzień nikomu nic nie mówiłam żeby nie robić zamieszania to ten wyszedł na 10 minut i poinformował wszystkich
A teraz najlepsze .. wieczorem młodsza siostra T pisze do mnie czy to prawda ze miałam skurcze i jak się czuje .. no to powiedziałam do niej jak sprawa wygląda tym bardziej ze sama rodziła 9 msc temu to ogólnie zorientowana powinna być a ona do mnie czy pójdę z nią dzisiaj na zakupy bo ona chce sobie ciuchy pokupować eghm.. mówię, że ja już coraz mniej jestem na chodzie, że nie daje rady tak sobie spacerować i na dodatek w taki upał ( teraz jest już 20 stopni .. a później ma być ponad 30 ) to ta oburzona bo ja niei pójdę z nią na zakupy, nosz kur wa ...
Takie upały, ja blada jak sciana a tu w domu trzeba siedzieć z wiatrakiem czy głowie bo inaczej idzie paść ..
Lepiej dobrze pozamykaj drzwi okna bo interwencja z TVN przyjedzie
jak się mały urodzi idealnie w terminie, to się zdziwię ;D
No właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentach kurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.
basica_21
Zaangażowana w BB
Thriade nie tylko ty masz takie przeczucie[emoji23]No właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentach kurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.
michasia30
No właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentach kurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.
Nie tylko ty Thriade,nie tylko ty....
kornelia1802
Witam Was mamusie w naszym miesiącu ;-) kiedy to zleciało???
U mnie też cisza, ale w koncu kupiłam pościel dla małej w sensie ochraniacz i koc minky taki nie za cienki nie za gruby i się pierze, łóżeczko poscielimy i będziemy czekać na swoją kolej. ;-)
Olga &&&&& to pewnie już zaraz przytulisz synia ;-) ;-)
U mnie też cisza, ale w koncu kupiłam pościel dla małej w sensie ochraniacz i koc minky taki nie za cienki nie za gruby i się pierze, łóżeczko poscielimy i będziemy czekać na swoją kolej. ;-)
Olga &&&&& to pewnie już zaraz przytulisz synia ;-) ;-)
madziuuula87
heyka a ja pospałam położyłam się wczoraj po 22 no i oprócz kilku pobudek na siku wstałam o 9.30
olga powodzenia rzeczywiście czytałam że ten różowy śluz to zwiastuje że poród tuż tuż :-)
mi od rana wszystko z rąk leci tylko wstałam i szklankę stłukłam
a jak mąż wróci z pracy mamy jechać do pepco pokupić takie wszystkie duperelki do kuchni tłuczki, noże itp itd .............. trochę jestem sfrustrowana że nie dam rady nic robić bo ja lubię wszystko sama tak jak martyśka nie lubię liczyć na kogoś i jego pomoc..........
olga powodzenia rzeczywiście czytałam że ten różowy śluz to zwiastuje że poród tuż tuż :-)
mi od rana wszystko z rąk leci tylko wstałam i szklankę stłukłam
a jak mąż wróci z pracy mamy jechać do pepco pokupić takie wszystkie duperelki do kuchni tłuczki, noże itp itd .............. trochę jestem sfrustrowana że nie dam rady nic robić bo ja lubię wszystko sama tak jak martyśka nie lubię liczyć na kogoś i jego pomoc..........
Spokojnaxx
Zaciekawiona BB
Thriade, widzialam ze jakis czas temu pisalas cos o badaniu w kierunku vasa previa. Mialas w koncu to badanie? Ja wczoraj sie naczytalam i teraz sie stresuje bo moj lekarz juz nie przyjmuje i boje sie że za pozno na takie badanie...
reklama
MamaPatryka89
Ja z chęcią poczekam z Tobą bo cc dopiero 20tego a ja dalej torby nie spakowałam( no dobra coś tam wsadziłam ale brakuje 2/3 )No właśnie, ktoś musi być w tych statystycznych kilku procentach kurde mam przeczucie, że zaraz urodzicie wszystkie a ja tu zostanę do końca lipca z brzuchem.