kornelia1802
Fanka BB :)
Gratulacje ;-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Wpadłam tylko na chwile sie pochwalić
Zobacz załącznik 698090
Pola Maria ur 1.07.2015 godz 10.40 waga 3070g 51cm
W końcu nie robiłam jakiegoś specjalnego badania pod tym kątem. Ale jak chcesz to zrób - czemu by miało być za późno? Ja poczytałam trochę o tym i to jest przy jakiś problem z przyczepem pępowiny lub z łożyskiem, a to miałam badane - zainwestowałam w naprawdę dobrego lekarza od usg na te 3 główne badania i na tym poprzestałam.Thriade widzialam ze pisalas cos kiedys o vasa previa. Mialas w koncu takie badanie? Ja dopiero wczoraj o tym przeczytalam i boje sie ze jest za pozno na takie badanie...
Gratulacje!!!!Wpadłam tylko na chwile sie pochwalić
Zobacz załącznik 698090
Pola Maria ur 1.07.2015 godz 10.40 waga 3070g 51cm
No zastanów się właśnie czego Ty chcesz od życia i czy jesteś zadowolona z kontaktów z rodziną. Bo życie masz tylko jedno i trzeba się starać, żeby Tobie też było w tym życiu dobrze.Może i macie racje, trzeba w końcu zacząć robić tak żeby to mi było dobrze a nie wszystkim do okoła..Ale tak jest zawsze, człowiek dobry to na głowę w końcu zaczną wchodzić