reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Pościeliłam właśnie łóżeczko, nie wiem czy nie za wcześnie, no ale nie potrafiłam się powstrzymać. A Wy (dziewczyny z drugiej połowy lipca) już macie pościelone/przygotowane? ;) Bo Panie z pierwszej połowy lipca, to bliziutko, więc się nawet nie pytam ;)

Ostatnia edycja:
Pościeliłam właśnie łóżeczko, nie wiem czy nie za wcześnie, no ale nie potrafiłam się powstrzymać. A Wy (dziewczyny z drugiej połowy lipca) już macie pościelone/przygotowane? ;) Bo Panie z pierwszej połowy lipca, to bliziutko, więc się nawet nie pytam ;)

Ja też mam poscielone :-D
Chciałam zrobić parę zdjęć i pochwalić się siostrze ;-) no i tak zostało tylko przykrylam to troszke żeby się zbytnio nie zakurzylo :-)
Mam bardzo mała sypialnie,łóżko gigant i w dodatku ścięty jeden kąt więc i tak jestem zaskoczona że tak ładnie mi się wszystko wpasowalo :-D a jak już się wpasowalo to pościel też musiała być ;-)

Ja też właśnie pościeliłam,ale potem przykryje czymś:)

Załączniki

• 1435665836865.jpg
    1435665836865.jpg
    17 KB · Wyświetleń: 59
Byłam dziś na kontroli. Wspomniałam o gbs. Lekarz powiedział ,że i tak dadzą antybiotyk zapobiegawczo, wiec nie mam się tym przejmować. Jedno co mnie nie pokoi to moje ciśnienie 150/105. Dał mi na nie dopergyt i kazał brać 2 razy dziennie. Jak przeczytałam ulotkę to się przeraziłam. No i 03.07 mam pojawić się na ktg w szpitalu. Mój mały dziś też leniwy. Wypiłam szklankę soku to się chwile powykręcał i teraz znów spokój. Mam nadzieje że to przez tą pogodę bo już fisia zaczynam dostawać.

reklama
Perla powodzenia! &&&
Klaudia - to już niedługo! :-) Zazdroszczę :)

Martyśka - może coś się zaczyna???:tak::tak:

U mnie brak apetytu, co zjem to mnie na wymioty zrywa, więc po lekkim śniadaniu o 9 do teraz siedzę na samej wodzie i to od 3 dni się rozkręcało, ale jeszcze coś tam jadłam, a dziś nie mogę..... nawet na truskawki nie mam ochoty, zjadłam jedną i też nie pasowało.... a tak mi się marzyły....:wściekła/y: za to maleństwo dziś ma lenia, zawsze rano się mocno wygina a dziś nic prawie jej nie czuję.... w nocy za to tak mi się wypięła, że aż bolało i do tego aż nowe rozstępy w tym miejscu się zrobiły, a już myślałam, że nowych nie będzie, bo i tak mam cały brzuch pokiereszowany :no::no:

Do góry