reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
I ja się melduje po wizycie.
Malutka ma 3320, wiec na szczęście przytyła trochę mniej :D
Jeśli chodzi o mnie to .. rozwaracie : '' na 1 palec ''. Badanie mało przyjemne, aż mnie wygięło na tym samolocie. Ale Pani doktor powiedziała że pobadamy, może coś się ruszy :) Od jutra chyba na prawde zaczynam ostro sprzątać na kucaka i robić inne rzeczy przyśpieszające poród :D Fajnie, że coś się wogóle ruszyło i jakieś rozwarcie się pojawiło ;)
Angi super ten Twój maluszek <3

angi gratulacje synek cudowny:-) dopiero Twoja fotka maluszka w foteliku uświadomiła mi jakie to będzie maleństwo :-):-):-)

ja też po KTG nic ciekawego się nie dowiedziałam po za tym że mojej małej chyba dobrze w brzuszku bo lekarz powiedziała że raczej z tydzień po terminie urodzę ............w piątek znów KTG i wizyta bo w sobotę mój gin wyjezdza na tydzień mówił że da mi namiary na lekarza który go przez ten czas zastąpi co robić w razie gdyby się zaczęło itp...........

Mi kazał w 1 ciaży przyjść w dzien terminu więc poszłam

Tylko,że problemy z tętnem dziecka czy jakiekolwiek inne mogą zdarzyć się równie dobrze przed terminem porodu.pisałam o sytuacji jaka miałam ja i w tekj konkretnej leżenie i czekanie na patologii byłoby bez sensu na szczęście :),ale co ciąża to indywidualne doświadczenia...

Angi,super kawaler :)!witaj z powrotem :)

nie no, laski, jaki skierowanie, to, że dziecko się w dniu wyznaczonym z USG nie urodzi, nie oznacza, że jest zagrożone i trzeba od razu wywoływać czy cc robić (; po prostu powiedział, żeby się zgłosić na KTG i USG, bo od tego dnia to szpital przejmuje opiekę, skoro nie rodzę w Medicoverze (;

A to moja Laura :) urodzona 17.06 o godz 21:02

Załączniki

• 1467422_829248727182716_7257038557051696299_n.jpg
    1467422_829248727182716_7257038557051696299_n.jpg
    21,2 KB · Wyświetleń: 83
witajcie
dzis bylam na wazeniu Maciusia i przybra wazy juz 2500:-):-)bardzo sie ciesze bo przy wypisie ze szpitala spadla mu waga. musze go czesto budzic i dawac cyca zeby jak najwiecej jadł, no i zółtaczke dalej ma ale to standard przy wczesniakach za tydzien wizyta w szpitalu na kontroli
Karolina to prawie w tym samym czasie urodziłysmy ty 2 minuty pozniej :-D
Angi super chłopak gratuluje

reklama
Wkurza mnie bo weszlam na wage i jutro dostane ochrzan od gina:/ ale troche paranoja zeby to mialo byc moim glownym zmartwieniem przed ostatnia w ciazy wizyta ze bede musiala wysluchac nieprzyjemnych komentarzy :/

Do góry