basica_21
Zaangażowana w BB
Dziewczyny co znaczy w posiewie moczu wynik ujemny? Bo ja chyba jakas ciemna na koniec tej ciąży jestem:-)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Dziewczyny co znaczy w posiewie moczu wynik ujemny? Bo ja chyba jakas ciemna na koniec tej ciąży jestem:-)
ja dziś byłam na KTG, wszystko prawidłowo oczywiście przez pierwszą połowę mały spał i miał w nosie, że zjadłam duże śniadanie i coś słodkiego (; ale potem go położna poszturchała i się zaczął wyginać w końcu.
wyniki moczu, morfologii prawidłowe, HIV i kiła oczywiście negatywne, lekarz kazał w terminie się zgłosić do szpitala, jeśli nie będzie się już wydobywał mały na świat (; w sumie nie wiem, powinnam iść? bo na SR mówili, że do 5 dni po terminie można poczekać, to sama nie wiem.
właśnie zamówiłam sobie sushi mega ochota mnie naszła. teraz siedzę, piszę teksty (jeszcze 2 zostały), potem muszę chałupę ogarnąć, jutro moja mama przyjeżdża na tydzień chyba. w ogóle padam na twarz, jest duszno, no i nałaziłam się dziś (załatwiałam konsolidację kredytów) /:
Dzieki[emoji5] juz myslalam ze cos sie przyplątalo na koniec[emoji4]To znaczy dobrze, ze bakterii nie wychodowali
Olga,myślę,że śmiało możesz kilka dni po terminie poczekać zanim się zglosisz do szpitala.w szpitalu gdzie rodziłam zatrzymywali dopiero 14 dni po terminie-o ile wszystko było ok .bez sensu leżeć.w szpitalu i słuchać innych rodzących
Nie powiedziałabym że tak bez sensu.Takie samo podejście miałam i dzięki Bogu ze byłam w szpitalu bo zaczęły mi wody odchodzić,szybkie ktg i cc '
Kilka dni temu też znajoma urodziła i mówiła ze nie chce leżeć bez sensu (poranne ktg i szybko cc bo dziecku tętno spadło)