reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Ewcia co się dzieje?
Zdolne te wasze dzieciaczki :D

Perla jesteś tam? Nadal w dwupaku?

I deszcz unas leje :(

Dalej. Skurcze nieregularne dalej wiec dziś na złość wszystkim poszliśmy jeszcze na wesele :) właśnie wróciliśmy może to pomoże. Jak nie to pozostaje tylko czekać. Ewidentnie małej dobrze w brzuchu, a mi już strasznie ciężko...

Ewcia co się dzieje?
Zdolne te wasze dzieciaczki :D

Perla jesteś tam? Nadal w dwupaku?

I deszcz unas leje :(

Kochana u mnie wszystko ok... Nawal mleka mam tak duzy ze smialo bym mogla karmic 4 dzieci... Musze sciagac co 2 h a sciagam uwaga po 100 ml ale sie rozkrecilam .... Chodze malego dostawiac do piersi do niego na oddzial... Bo dalej jest na obserwacji... A i dostalam zakaz picia wody w tak duzych ilosciach ... Dobranoc kochane ...

Ewczis zakaz picia wody????? A ile niby pijesz? Jeżeli to przez nawał to nie słuchaj po prostu nie odciągaj wszystkiego gdy nie potrzeba, a tylko odrobinę do ulgi w piersiach. Laktacja się sama unormuje i picie wody ma gucio do tego. Mam czasem wrażenie, że żyjemy w średniowieczu...

Ja pije 3- 4 l dxienie ...bo mi pic sie chce mocno... Moge wam pokazac kajetana troche zolty jest bo ma delikatna zoltaczke ...

Załączniki

• 1435478533016.jpg
    1435478533016.jpg
    15,4 KB · Wyświetleń: 73
Ewcia mi tez chce sie pic strasznie. Nie odciagaj tyle bo im wiecej odciagasz tym wiecej masz okarmu mi powiedziala zeby odciagac do ulgi jak piers jest miekka ok 20 ml z kazdej piersi

Perla chyba za dobrze małej hihi okna może umyj, męża weź w obroty :D trzymam &&& żeby mala w końcu się zdecydowała :)

Ewczis to tylko pozazdrościć. Ja dla pierwszej córci ledwo 30 ml 'wyciskalam'
Śliczny twój synuś jaki zadowolony :)

Ale se dzisiaj po spałam :)
Dzisiaj obiad z głowy bo teściowa zaprasza :D
Po obiedzie jedziemy na shopping, teściowa stawia :D

Miłego dnia :)

hej
Klara najlepsze życzenia i gratuluję zdolnych synków :-)
Ewcia prześliczny synuś :-)
Perla trzymam &&&&&&&&& aby było ok

Ja nie popisze dzis bo senna jestem mega jakbym sen magazynowała i palce mi troche spuchły i nogi... ewidentnie organizm się przygotowuje...
jeszcze ciasto upiekłam i po południu sernik na zimno z truskawek musze zrobić na jutrzejsze urodziny...achhhh znów starsza o rok...;-)

reklama
my wczoraj w końcu do kina nie poszliśmy, bo mi się godziny pomyliły :D na szczęście to była tylko rezerwacja, nie bilety, i idziemy dziś.
a potem na obiad do teściowej, więc też nie muszę gotować (; no i w końcu dziś odbieramy samochód! a fotelik jeszcze niekupiony o_O

Do góry