reklama
Ewcia co się dzieje?
Zdolne te wasze dzieciaczki
Perla jesteś tam? Nadal w dwupaku?
I deszcz unas leje
Dalej. Skurcze nieregularne dalej wiec dziś na złość wszystkim poszliśmy jeszcze na wesele właśnie wróciliśmy może to pomoże. Jak nie to pozostaje tylko czekać. Ewidentnie małej dobrze w brzuchu, a mi już strasznie ciężko...
ewczis76
Fanka BB :)
Ewcia co się dzieje?
Zdolne te wasze dzieciaczki
Perla jesteś tam? Nadal w dwupaku?
I deszcz unas leje
Kochana u mnie wszystko ok... Nawal mleka mam tak duzy ze smialo bym mogla karmic 4 dzieci... Musze sciagac co 2 h a sciagam uwaga po 100 ml ale sie rozkrecilam .... Chodze malego dostawiac do piersi do niego na oddzial... Bo dalej jest na obserwacji... A i dostalam zakaz picia wody w tak duzych ilosciach ... Dobranoc kochane ...
EwciaZ
Ewczis zakaz picia wody????? A ile niby pijesz? Jeżeli to przez nawał to nie słuchaj po prostu nie odciągaj wszystkiego gdy nie potrzeba, a tylko odrobinę do ulgi w piersiach. Laktacja się sama unormuje i picie wody ma gucio do tego. Mam czasem wrażenie, że żyjemy w średniowieczu...
ewczis76
go0siaczek
Ewcia mi tez chce sie pic strasznie. Nie odciagaj tyle bo im wiecej odciagasz tym wiecej masz okarmu mi powiedziala zeby odciagac do ulgi jak piers jest miekka ok 20 ml z kazdej piersi
Perla chyba za dobrze małej hihi okna może umyj, męża weź w obroty trzymam &&& żeby mala w końcu się zdecydowała
Ewczis to tylko pozazdrościć. Ja dla pierwszej córci ledwo 30 ml 'wyciskalam'
Śliczny twój synuś jaki zadowolony
Ale se dzisiaj po spałam
Dzisiaj obiad z głowy bo teściowa zaprasza
Po obiedzie jedziemy na shopping, teściowa stawia
Miłego dnia
Ewczis to tylko pozazdrościć. Ja dla pierwszej córci ledwo 30 ml 'wyciskalam'
Śliczny twój synuś jaki zadowolony
Ale se dzisiaj po spałam
Dzisiaj obiad z głowy bo teściowa zaprasza
Po obiedzie jedziemy na shopping, teściowa stawia
Miłego dnia
hej
Klara najlepsze życzenia i gratuluję zdolnych synków :-)
Ewcia prześliczny synuś :-)
Perla trzymam &&&&&&&&& aby było ok
Ja nie popisze dzis bo senna jestem mega jakbym sen magazynowała i palce mi troche spuchły i nogi... ewidentnie organizm się przygotowuje...
jeszcze ciasto upiekłam i po południu sernik na zimno z truskawek musze zrobić na jutrzejsze urodziny...achhhh znów starsza o rok...;-)
Klara najlepsze życzenia i gratuluję zdolnych synków :-)
Ewcia prześliczny synuś :-)
Perla trzymam &&&&&&&&& aby było ok
Ja nie popisze dzis bo senna jestem mega jakbym sen magazynowała i palce mi troche spuchły i nogi... ewidentnie organizm się przygotowuje...
jeszcze ciasto upiekłam i po południu sernik na zimno z truskawek musze zrobić na jutrzejsze urodziny...achhhh znów starsza o rok...;-)
reklama
P
pani.olga
Gość
my wczoraj w końcu do kina nie poszliśmy, bo mi się godziny pomyliły na szczęście to była tylko rezerwacja, nie bilety, i idziemy dziś.
a potem na obiad do teściowej, więc też nie muszę gotować (; no i w końcu dziś odbieramy samochód! a fotelik jeszcze niekupiony
a potem na obiad do teściowej, więc też nie muszę gotować (; no i w końcu dziś odbieramy samochód! a fotelik jeszcze niekupiony