reklama
klaudia81.81
Fanka BB :)
Noooo !!! I jakby mi nie bylo glupio bo chlopaki wolaja obiadu to spalabym dalej! Powaga !
klaudia81.81
Klaudia chyba magazynujesz sen na przyszłość
U nas dzisiaj przyjemnie 20 st.C. Ja trochę dom ogarnęłam, ale przede mną jeszcze duuużo gotowania. Szczawiową chcę zrobić i inne takie.
Mozliwe
Dziewczynki dzien dobry co powiecie na to ze ja od 1 w nocy do teraz !!!! spalam jak dziecko???
Nie odwodniłaś się?
Ja to znowu kiepsko śpię, budzę się około 2 x w nocy ale ciężko mi usnąć bo mnie wszystko boli od leżenia. Najbardziej żebra. Sny też mam jakieś porąbane, dziś miałam mieć cesarkę, obudziłam się normalnie prawie z krzykiem w momencie kiedy p. anestezjolog mnie usypiała i wetknęła mi rurkę do gardła. Poczułam, że się duszę i się aż obudziłam łapiąc powietrze. Głupie uczucie. O 7 rano młoda mnie tak skopała, że chyba 1.5h nie spałam, zaczęłam się martwić - czy to te zbyt intensywne ruchy? Potem przestała i już ruszała się łagodniej.
Poszliśmy na zaległy rocznicowy obiadek do naszej ulubionej restauracji - bo mieliśmy iść wtedy co do szpitala poszłam (pyyyychota, mam nadzieję, że młoda nie będzie alergikiem i dane mi będzie jeść różne pyszności kiedy będę karmić).
klaudia81.81
Thriade wlasnie bardziej odwadniam sie podczas moich "normalnych" nocy kiedy kursuje na siku po 10-15 razy zanim przysne na dwie godzinki dzis to sie tylko przestraszylam czy malemu nic sie nie stalo ze mi pecherza nie atakowal ??? Ale nie, juz sie uaktywnil
madziuuula87
no klaudia pobiłaś mój rekord ja kiedys po sylwestrze wstałam o 14 tylko teraz pewnie nocka będzie nieprzespana...........
ja właśnie się dopakowałam do szpitala normalnie jak bym na wczasy jechała cała waliza
kurcze jeszcze cos mnie z pęcherzem niepokoi jak sikam to nie boli nie piecze ale jak mi sie chce to tak w środku jak by coś za szczypie i nie wiem czy to mala tak uciska jak pęcherz pełny czy jakaś infekcja..........
ja właśnie się dopakowałam do szpitala normalnie jak bym na wczasy jechała cała waliza
kurcze jeszcze cos mnie z pęcherzem niepokoi jak sikam to nie boli nie piecze ale jak mi sie chce to tak w środku jak by coś za szczypie i nie wiem czy to mala tak uciska jak pęcherz pełny czy jakaś infekcja..........
Klara171
Witam wieczornie już oficjalnie jako rycząca 40
bardzo pracowity dwa dni miałam ...dziś zrobiłam pysznego torta, rolady na obiad,przyjełam ,teraz skręciliśmy jeszcze łóżeczko- nogi to juz mam tak spuchniete jak banie ......
a wczoraj moje dzieciaki skończyły rok szkolny...
moje chłopaki sa super jeden gimnazjalista zaskoczył mnie pozytywnie -średnia na koniec 5,48 ,najlepszy w klasie -dumnam taka ,że gdyby nie ciażowa waga to latałabym powyżej ziemi
a drugi rewelacyjnie skończył 3-cia klasę ...niestety pożegnaliśmy naszą fantastyczna wychowawczynię łez było co nie miara -oj bedzie nam brakować naszej cudownej pani Małgosi
a mój brzuchowy Karmelek boi sie rozklepywania mięsa -jak M stukał rolady to wiercił sie jak oszalały
bardzo pracowity dwa dni miałam ...dziś zrobiłam pysznego torta, rolady na obiad,przyjełam ,teraz skręciliśmy jeszcze łóżeczko- nogi to juz mam tak spuchniete jak banie ......
a wczoraj moje dzieciaki skończyły rok szkolny...
moje chłopaki sa super jeden gimnazjalista zaskoczył mnie pozytywnie -średnia na koniec 5,48 ,najlepszy w klasie -dumnam taka ,że gdyby nie ciażowa waga to latałabym powyżej ziemi
a drugi rewelacyjnie skończył 3-cia klasę ...niestety pożegnaliśmy naszą fantastyczna wychowawczynię łez było co nie miara -oj bedzie nam brakować naszej cudownej pani Małgosi
a mój brzuchowy Karmelek boi sie rozklepywania mięsa -jak M stukał rolady to wiercił sie jak oszalały
reklama