reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Klaudia chyba magazynujesz sen na przyszłość :)

U nas dzisiaj przyjemnie 20 st.C. Ja trochę dom ogarnęłam, ale przede mną jeszcze duuużo gotowania. Szczawiową chcę zrobić i inne takie.

reklama
Dziewczynki dzien dobry :) co powiecie na to ze ja od 1 w nocy do teraz !!!! spalam jak dziecko???

Nie odwodniłaś się? :D:D
Ja to znowu kiepsko śpię, budzę się około 2 x w nocy ale ciężko mi usnąć bo mnie wszystko boli od leżenia. Najbardziej żebra. Sny też mam jakieś porąbane, dziś miałam mieć cesarkę, obudziłam się normalnie prawie z krzykiem w momencie kiedy p. anestezjolog mnie usypiała i wetknęła mi rurkę do gardła. Poczułam, że się duszę i się aż obudziłam łapiąc powietrze. Głupie uczucie. O 7 rano młoda mnie tak skopała, że chyba 1.5h nie spałam, zaczęłam się martwić - czy to te zbyt intensywne ruchy? Potem przestała i już ruszała się łagodniej.

Poszliśmy na zaległy rocznicowy obiadek do naszej ulubionej restauracji - bo mieliśmy iść wtedy co do szpitala poszłam (pyyyychota, mam nadzieję, że młoda nie będzie alergikiem i dane mi będzie jeść różne pyszności kiedy będę karmić).

Thriade wlasnie bardziej odwadniam sie podczas moich "normalnych" nocy kiedy kursuje na siku po 10-15 razy zanim przysne na dwie godzinki:) dzis to sie tylko przestraszylam czy malemu nic sie nie stalo ze mi pecherza nie atakowal ??? Ale nie, juz sie uaktywnil :D

no klaudia pobiłaś mój rekord ja kiedys po sylwestrze wstałam o 14 :-D tylko teraz pewnie nocka będzie nieprzespana...........

ja właśnie się dopakowałam do szpitala normalnie jak bym na wczasy jechała cała waliza:szok:

kurcze jeszcze cos mnie z pęcherzem niepokoi jak sikam to nie boli nie piecze ale jak mi sie chce to tak w środku jak by coś za szczypie i nie wiem czy to mala tak uciska jak pęcherz pełny czy jakaś infekcja..........:eek:

Witam wieczornie już oficjalnie jako rycząca 40 :)

bardzo pracowity dwa dni miałam ...dziś zrobiłam pysznego torta, rolady na obiad,przyjełam ,teraz skręciliśmy jeszcze łóżeczko- nogi to juz mam tak spuchniete jak banie ......
a wczoraj moje dzieciaki skończyły rok szkolny...
moje chłopaki sa super jeden gimnazjalista zaskoczył mnie pozytywnie -średnia na koniec 5,48 :) ,najlepszy w klasie -dumnam taka ,że gdyby nie ciażowa waga to latałabym powyżej ziemi :)
a drugi rewelacyjnie skończył 3-cia klasę ...niestety pożegnaliśmy naszą fantastyczna wychowawczynię łez było co nie miara -oj bedzie nam brakować naszej cudownej pani Małgosi :(

a mój brzuchowy Karmelek boi sie rozklepywania mięsa -jak M stukał rolady to wiercił sie jak oszalały

Najlepszego Klara i gratulacje wyników syna. Mój młodszy brat właśnie skończył gimnazjum i też rozwalił system - średnia 5,55 na koniec:) Wdał się w siostrę;)

reklama
Do góry