reklama
madziuuula87
Fanka BB :)
Klaudia a mocno leci? zmieniaj co chwile wkładkę i obserwuj mocz raczej łatwo poznać po kolorze i zapachu a jak jesteś prawie pewna ze to wody no to IP....
witamy się niedzielnie:-)
u nas bez żadnych atrakcji siedzimy rodzinnie w domku ale ważne że razem..:-)
klaudia może jak do wieczora ci nie minie warto jechać na ip i to sprawdzić??
widzę że wekendowa cisza jest.. :-)
u nas bez żadnych atrakcji siedzimy rodzinnie w domku ale ważne że razem..:-)
klaudia może jak do wieczora ci nie minie warto jechać na ip i to sprawdzić??
widzę że wekendowa cisza jest.. :-)
klaudia81.81
To jak dalej będzie się sączyć to jedź na IP niech to sprawdzą. A jaki mialas wynik gbs?
Klaudia a mocno leci? zmieniaj co chwile wkładkę i obserwuj mocz raczej łatwo poznać po kolorze i zapachu a jak jesteś prawie pewna ze to wody no to IP....
Gbs mam ujemny. Wlasnie nie wyglada na mocz ale w nocy mialam cale majtki mokre a potem pare godzin nic zupelnie i teraz taka plama tylko. Znowu zmienilam bielizne i czekam. Jesli sie powtorzy to jade ale zastanawiam sie czy taka przerwa parogodzinna bylaby mozliwa przy saczeniu wod...
Thriade :-)
Wichurka trzymam &&&& oby teraz sie udało, moja przyjaciółka też przeszła na mm bo co prawd pokarmu miała ale mała wciąż głodna i psychicznie nie wytrzymała - trudno nic na siłę.
Klaudia po zapachu poznasz, wody nie pachną, ja mam np tak częste upławy, że czasem majtki mokre szczególnie po nocy ale to jest ponoć ok bo pochwa sie oczyszcza - tak mi mówił gin przy 1-wszym też tak miałam. Teraz od czasu jak mi odszedł czop to mam takie częstsze i gestsze te upławy. Ale tak jak dziewczyny piszą lepiej to sprawdzić na IP w tak zaawansowanej ciąży
Wichurka trzymam &&&& oby teraz sie udało, moja przyjaciółka też przeszła na mm bo co prawd pokarmu miała ale mała wciąż głodna i psychicznie nie wytrzymała - trudno nic na siłę.
Klaudia po zapachu poznasz, wody nie pachną, ja mam np tak częste upławy, że czasem majtki mokre szczególnie po nocy ale to jest ponoć ok bo pochwa sie oczyszcza - tak mi mówił gin przy 1-wszym też tak miałam. Teraz od czasu jak mi odszedł czop to mam takie częstsze i gestsze te upławy. Ale tak jak dziewczyny piszą lepiej to sprawdzić na IP w tak zaawansowanej ciąży
klaudia81.81
To nie jest geste i nie ma zapachu. Czekam jak na szpilkach jeszcze choc kropla i jade
Ola ojej mogę se wyobrazić jak cie boli...
Klaudia co do wód to ci nie pomogę mi w pierwszej ciąży nagle chlusnely.
Dziewczyny jeszcze dwa dni i możemy rodzic
Tez wam brzuch tak się obniżył? Aż mi głupio jest bo więcej widzę hihi.
Juz 3 skurcz odkąd się położyłam ale co 20min i tak od paru dni ile ten brzuch będzie się jeszcze obnizal?
Klaudia co do wód to ci nie pomogę mi w pierwszej ciąży nagle chlusnely.
Dziewczyny jeszcze dwa dni i możemy rodzic
Tez wam brzuch tak się obniżył? Aż mi głupio jest bo więcej widzę hihi.
Juz 3 skurcz odkąd się położyłam ale co 20min i tak od paru dni ile ten brzuch będzie się jeszcze obnizal?
P
pani.olga
Gość
ja wczoraj i dziś skurcze, ale takie lekkie, raczej nieprzyjemne niż bolesne, no i nie promieniują od pleców, tylko czuję z przodu nisko... no niby na czwartek termin, więc w sumie w każdej chwili (;
madziuuula87
wy to macie już jakieś objawy skurcze wody obniżanie brzucha a ja do terminu 7 dni i nic takiego się nie dzieje pewnie złapie mnie znienacka albo co gorsza na jakieś wywoływanie będę czekać jutro ktg mam nadzieje ze doktorek coś powie ...........a może ta pełnia w czwartek coś poruszy:-)
reklama