reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gratulacje dla kolejnej porcji matek ;) Zazdroszczę Wam, że już jesteście po. Fajnie, że nie przeoczyłyście tych "sygnałów"....
U mnie nic się nie zapowiada, żebym miała rodzić... szyjka długa.... ech... a ja ćwiczę i chodzę więcej niż przez 1 i 2 trymestr. Boję się, że przegapię swój poród, albo, że coś przegapię i będzie za późno. Na wizycie mi powiedziano, co powinno skłonić mnie do wizyty na IP- między innymi to, że dzidzia się za mało rusza, albo za dużo- tego to za chiny nie potrafię ocenić, ona po prostu rusza się różnie. Normalnie chyba se kupie KTG i się do niego podepnę 24h/dobę :p. Generalnie właśnie zaczęłam się bać....

Z ruchami mam to samo... Za mało to jeszcze ogarnę, ale kiedy jest za dużo?? Ona nawet w szpitalu raz pod ktg się miotała jak szatan i lekarz powiedział, że zapis jest ok... to już sama nie wiem. Jakbyś 24h na dobę była podpięta do ktg to byś miała schizę pod tytułem czy tętno nie jest oby za wysokie czy niskie :)

reklama
Angi gratulacje:)
Klara trzymam kciuki zeby było wszystko ok:)
Olga a tej lekarce nie chodziło przypadkiem o przeciwciała antyHBS? Bo to każą robic przed porodem- chodzi o przeciwciała na żółtaczkę.

Do góry