ewczis76
Fanka BB :)
Bylo by czytelniej napewno
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Właśnie oglądałam pogodę to mnie pocieszyli 5,6,7 lipca nawet 34 stopnie tak jak dziś mówiłam do męża że upały powrócą jak trzeba będzie rodzic
Może pójdź jeszcze do kogoś innego na usg? Ja poszłam i w sumie się uspokoiłam bardzo, a byłam już naprawdę nieźle zeschizowana... Bardzo dużo zależy od tego kto robi USG i czy się na tym dobrze zna...Ewczis -super ,że z maluszkiem ok.
Blacksilk-jak tam ?
Jestem trochę podłamana, bylam dzis u ginki na gbs ,ogladała moje przepływy i nie podobaja jej sie mózgowe .
Zrobiłam badania z krwi na wydolności i to ile młody jeszcze może wytrzymac.w przyszłą srodę na konsultacje .Denerwuje się tym strasznie -bo na ktg spokój ,cc na 15 lipca -tylko te przepływy i wielkośc główki i tu sie może okazać ,że ciażę trzeba szybciej rozwiać, bo w mózgu za wolny przepływ krwi ,pierwszy raz wyszłam z gabinetu z grobową miną i niepewna jutra.....przytulcie wirtualnie
Dawaj znaćNiestety i na stałam się pacjentka patologii. Po wczorajszym krwawieniu i małych ruchach małej lekarz postanowił mnie zostawić. Rozwarcia mam na 2 cm i czekam na dalszy rozwój wypadków
Powodzenia!!! I dawaj znać też co i jak!Ewczis, Angi gratulacje Dziewczyny :-)
Dziękuję za wszystkie kciuki i wspieram też już prawie z porodówki :-)
Rano na ktg pojawiły się regularne skurcze, ale na razie przystopowały.
Cesarkę wyznaczoną mam na jutro koło 10. Dostałam koszulkę, butelkę lewatywy :-) Później będą jeszcze sterydy. Chyba powoli dociera, że to już jutro :-)