reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Czesc dziewczynki :) ja dopiero wstalam bo w nocy sie nie kladlam nawet dopiero o 10 rano udalo mi sie zasnac. Teraz tu nadrabiam.

Gratulacje Angi !!!
Kciuki Perla Blacksilk i Klara &&&&

Zaraz doczytam dokladniej :)

perla, blacksilk trzymam mocno kciuki! ale idziemy jak burza :-) w tym tempie to do 20 lipca będziemy z dzieciaczkami :-)
ja byłam z dziećmi trochę na placu zabaw, odpoczełam a teraz muszę troszkę posprzątać..
jak dla mnie lista może tak wyglądać :-)

Właśnie oglądałam pogodę to mnie pocieszyli 5,6,7 lipca nawet 34 stopnie tak jak dziś mówiłam do męża że upały powrócą jak trzeba będzie rodzic :-D

Łeeeee dlaczego wy już wiecie kiedy zobaczcie swoje bomble (cesarka) a ja musze czekać jak ten Głupek!!! Ależ wam zazdroszczę!!!
klaudia 81.81 nawet ty mnie zdradzilas i rodzisz sobie wcześniej :p ;-) :-D

reklama
Ewczis -super ,że z maluszkiem ok.
Blacksilk-jak tam ?

Jestem trochę podłamana, bylam dzis u ginki na gbs ,ogladała moje przepływy i nie podobaja jej sie mózgowe .
Zrobiłam badania z krwi na wydolności i to ile młody jeszcze może wytrzymac.w przyszłą srodę na konsultacje .Denerwuje się tym strasznie -bo na ktg spokój ,cc na 15 lipca -tylko te przepływy i wielkośc główki i tu sie może okazać ,że ciażę trzeba szybciej rozwiać, bo w mózgu za wolny przepływ krwi ,pierwszy raz wyszłam z gabinetu z grobową miną i niepewna jutra.....przytulcie wirtualnie
Może pójdź jeszcze do kogoś innego na usg? Ja poszłam i w sumie się uspokoiłam bardzo, a byłam już naprawdę nieźle zeschizowana... Bardzo dużo zależy od tego kto robi USG i czy się na tym dobrze zna...

Niestety i na stałam się pacjentka patologii. Po wczorajszym krwawieniu i małych ruchach małej lekarz postanowił mnie zostawić. Rozwarcia mam na 2 cm i czekam na dalszy rozwój wypadków :)
Dawaj znać :)

Ewczis, Angi gratulacje Dziewczyny :-)
Dziękuję za wszystkie kciuki i wspieram też już prawie z porodówki :-)
Rano na ktg pojawiły się regularne skurcze, ale na razie przystopowały.
Cesarkę wyznaczoną mam na jutro koło 10. Dostałam koszulkę, butelkę lewatywy :-) Później będą jeszcze sterydy. Chyba powoli dociera, że to już jutro :-)
Powodzenia!!! I dawaj znać też co i jak! :)

Ja mam kurde tę końcówkę ciąży coraz gorszą. W szpitalu, nie wiem czy pamiętacie Wam pisałam, ze wyszło CRP podwyższone, kazali mi ssać tantum verde. Okazało się, że infekcji nie doleczyłam, CRP znowu skoczyło i mam brać antybiotyk :/ Lekarz powiedział, żebym wzięła, bo mam już za migdałkami takie ropne bąble jak przy anginie i może się to roznieść na płuca itd, ale ja NIE MAM ŻADNYCH OBJAWÓW!! Gdyby nie ten szpital i to CRP to nawet bym nie poszła do internisty, do głowy by mi to nie przyszło... A jak miewałam jako dziecko anginy to były bardzo bolesne i z gorączką....

Do góry