reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Czesc dziewczynki :) ja dopiero wstalam bo w nocy sie nie kladlam nawet dopiero o 10 rano udalo mi sie zasnac. Teraz tu nadrabiam.

Gratulacje Angi !!!
Kciuki Perla Blacksilk i Klara &&&&

Zaraz doczytam dokladniej :)

perla, blacksilk trzymam mocno kciuki! ale idziemy jak burza :-) w tym tempie to do 20 lipca będziemy z dzieciaczkami :-)
ja byłam z dziećmi trochę na placu zabaw, odpoczełam a teraz muszę troszkę posprzątać..
jak dla mnie lista może tak wyglądać :-)

Właśnie oglądałam pogodę to mnie pocieszyli 5,6,7 lipca nawet 34 stopnie tak jak dziś mówiłam do męża że upały powrócą jak trzeba będzie rodzic :-D

Łeeeee dlaczego wy już wiecie kiedy zobaczcie swoje bomble (cesarka) a ja musze czekać jak ten Głupek!!! Ależ wam zazdroszczę!!!
klaudia 81.81 nawet ty mnie zdradzilas i rodzisz sobie wcześniej :p ;-) :-D

reklama
Ewczis -super ,że z maluszkiem ok.
Blacksilk-jak tam ?

Jestem trochę podłamana, bylam dzis u ginki na gbs ,ogladała moje przepływy i nie podobaja jej sie mózgowe .
Zrobiłam badania z krwi na wydolności i to ile młody jeszcze może wytrzymac.w przyszłą srodę na konsultacje .Denerwuje się tym strasznie -bo na ktg spokój ,cc na 15 lipca -tylko te przepływy i wielkośc główki i tu sie może okazać ,że ciażę trzeba szybciej rozwiać, bo w mózgu za wolny przepływ krwi ,pierwszy raz wyszłam z gabinetu z grobową miną i niepewna jutra.....przytulcie wirtualnie
Może pójdź jeszcze do kogoś innego na usg? Ja poszłam i w sumie się uspokoiłam bardzo, a byłam już naprawdę nieźle zeschizowana... Bardzo dużo zależy od tego kto robi USG i czy się na tym dobrze zna...

Niestety i na stałam się pacjentka patologii. Po wczorajszym krwawieniu i małych ruchach małej lekarz postanowił mnie zostawić. Rozwarcia mam na 2 cm i czekam na dalszy rozwój wypadków :)
Dawaj znać :)

Ewczis, Angi gratulacje Dziewczyny :-)
Dziękuję za wszystkie kciuki i wspieram też już prawie z porodówki :-)
Rano na ktg pojawiły się regularne skurcze, ale na razie przystopowały.
Cesarkę wyznaczoną mam na jutro koło 10. Dostałam koszulkę, butelkę lewatywy :-) Później będą jeszcze sterydy. Chyba powoli dociera, że to już jutro :-)
Powodzenia!!! I dawaj znać też co i jak! :)

Ja mam kurde tę końcówkę ciąży coraz gorszą. W szpitalu, nie wiem czy pamiętacie Wam pisałam, ze wyszło CRP podwyższone, kazali mi ssać tantum verde. Okazało się, że infekcji nie doleczyłam, CRP znowu skoczyło i mam brać antybiotyk :/ Lekarz powiedział, żebym wzięła, bo mam już za migdałkami takie ropne bąble jak przy anginie i może się to roznieść na płuca itd, ale ja NIE MAM ŻADNYCH OBJAWÓW!! Gdyby nie ten szpital i to CRP to nawet bym nie poszła do internisty, do głowy by mi to nie przyszło... A jak miewałam jako dziecko anginy to były bardzo bolesne i z gorączką....

Do góry