reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
U nas poprzednio sprawdził się medela mini Electric i teraz tez zakupiłam, z hipotrofia urodziła się moja bratanica i bardzo szybko dogonila inne dzieci. Przeciwciała tez niedawno robiłam mimo + grupy krwi, mój lekarz tez juz nie sądza na fotel, bo jak twierdzi na tym etapie ciąży to już nie ma znaczenia a szyjkę to on sobie na usg zmierzy.

Ewczis -super ,że z maluszkiem ok.
Blacksilk-jak tam ?

Jestem trochę podłamana, bylam dzis u ginki na gbs ,ogladała moje przepływy i nie podobaja jej sie mózgowe .
Zrobiłam badania z krwi na wydolności i to ile młody jeszcze może wytrzymac.w przyszłą srodę na konsultacje .Denerwuje się tym strasznie -bo na ktg spokój ,cc na 15 lipca -tylko te przepływy i wielkośc główki i tu sie może okazać ,że ciażę trzeba szybciej rozwiać, bo w mózgu za wolny przepływ krwi ,pierwszy raz wyszłam z gabinetu z grobową miną i niepewna jutra.....przytulcie wirtualnie

Klara mocno tulam, będzie dobrze, byle jesteś pod dobrą opieką masz już tak wysoką ciążę, ze spokojnie mogą Ci ją szybciej rozwiązać, byle z maluszkiem było ok. Trzymam mocno&&&&&&&&&&&&&&&&&&&& a nasze kciuki są magiczne ;-) :-)

Niestety i na stałam się pacjentka patologii. Po wczorajszym krwawieniu i małych ruchach małej lekarz postanowił mnie zostawić. Rozwarcia mam na 2 cm i czekam na dalszy rozwój wypadków :)

Klara ściskam cię mocno i maluszka też, wszystko będzie dobrze, trzymamy za was kciuki.

Ewciu super że nabierasz pokarmu, ściągaj a będzie go coraz więcej, ani się obejrzysz a będziecie w domu:tak:

Angi gratuluję synka.

Ostatnia edycja:
reklama
Ewczis, Angi gratulacje Dziewczyny :-)
Dziękuję za wszystkie kciuki i wspieram też już prawie z porodówki :-)
Rano na ktg pojawiły się regularne skurcze, ale na razie przystopowały.
Cesarkę wyznaczoną mam na jutro koło 10. Dostałam koszulkę, butelkę lewatywy :-) Później będą jeszcze sterydy. Chyba powoli dociera, że to już jutro :-)

Do góry