reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

Milosc - a no tak przepraszam, pomylilo mi się, kto o których hormonach pisał. Bardzo Ci współczuję tych dodatkowych stresów.

Blacksilk - musisz kod suwaczka wstawić w stopce w edycji profilu i wklejasz ten bbcode

Ja w moich obu pierwszych ciążach miałam 0 mdłości, tylko spać mi się chciało. A teraz mam jakieś dziwne jedzeniowe jazdy - głód na maksa, niedobrze mi od intensywnych zapachów i z głodu właśnie, zachcianki mam ciągle, i raz np. aż upiekłam sobie ciasto czekoladowe, zjadłam dużo, rodzina też, ale zostawiłam sobie kawałek na później i przez dwa dni patrzyłam na niego z niesmakiem, aż oddałam mężowi, hehehe. I w danej chwili to tylko ta jedna konkretna rzecz do jedzenia mi pasuje, a potem już zupełnie inna.

A apropo tych wizyt to chodzi o to, żeby jakiś ziomek lekarz, który nie pracuje z nfz Ci nie wypisał skierowań na takie i siakie badania, więcej niż te niezbędne, bo to są dodatkowe koszty, a dobrze wiemy, że nfz ledwo sobie radzi.

Ostatnia edycja:
reklama
miq no właśnie dla mnie to jest news. Nie interesowałam się zbytnio w pierwszej ciąży nfz w zasadzie chodzący ze mnie okaz zdrowia i na nfz byłam ostatnio chyba w podstawówce na szczepieniach i tak o... dentysta no i dermatolog jak była potrzeba wołałam prywatnie bo szybciej no i nie z wielkiej łaski. Niby taka praktyka no ale składki płacić trzeba... ehh masakra, dokładnie taki klimat. :(

A propo z listy wychodzi że jest nas 27 :) no 26 bo miałam usunąć wendzie która przeszła do czerwcówek :) Już wiadomo skąd nam tyle postów rośnie he he :-):-):-)

EwciaZ dziękuję. Chyba działa :-)
Odnośnie jeszcze dolegliwości ciążowych to moje są dość dziwne. Co noc mam coraz bardziej śmieszne i absurdalne sny. Do tej pory nigdy nie pamiętałam co mi się śniło, a teraz wszystko jak w co dopiero obejrzanym filmie :-)

Ostatnia edycja:
EwciaZ dziękuję. Chyba działa :-)
Odnośnie jeszcze dolegliwości ciążowych to moje są dość dziwne. Co noc mam coraz bardziej śmieszne i absurdalne sny. Do tej pory nigdy nie pamiętałam co mi się śniło, a teraz wszystko jak w co dopiero obejrzanym filmie :-)

Jak Ci się udało to wytłumaczyła byś mi jak eee przedszkolakowi :) też chciałam stópkę no ale coś nie idzie :)

sądzę że normalne:) każdy organizm jest inny, ja przy pierwszej ciązy czułam się świetnie tylko zmęczona czasem byłam.. więc nie ma co martwić się na zapas:) ja teraz jakieś 3 tygodnie miałam ciągle mdłości, czułam zmeczenie a teraz mi wszystko przechodzi.. też troche się obawiam bo wizytę ma dopiero w czwartek ale pociesza mnie fakt że brzusio mi już widać:)

reklama
25% kobiet nie ma w ciąży mdłości i powinnyśmy się z tego cieszyć. Jutro Mikołaj :-) Z racji tego, że nie mamy jeszcze dzieci, odwiedzamy dzieci przyjaciół z przesyłką od świętego :-)

Do góry