P
pani.olga
Gość
ogólnie dentysta (jeśli ze znieczuleniem) polecany jest dopiero po skończeniu 12 tygodnia.
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Cześć kobitki, jak wieczór mija ?
Ja siedze w pracy, nudze się i wymyślam co bym zjadła dobrego
A od początku tego tygodnia, że strasznie dziwnie zaczynam się czuć od godziny 17 do puki nie zasne.. wczoraj już myślałam, że to z głodu ale niestety wróciłam zjadłam kolacyjke a tu bach jeszcze gorzej ;/ czy to możliwe, że mam poranne mdłości wieczorem ?
W ogóle dzień kiepski.. moja szwagierka była dzisiaj na usg i niestety fasolka się nie rozwija - przez 3tyg urósł tylko tyle jak by minęły 2 dni.. i lekarka powiedziała, że w ciągu tygodnia organizm sam się oczysci.. a jeśli nie to za tydz dostanie skierowanie do szpitala..
Eh i tak teraz rozmyślam.. skoro u mnie było wszystko dobrze urosło maleństwo, serducho wali mu 170 na min to czy juz wszystko bedzie dobrze.. czy jeszcze trzeba się martwić.
Cześć kobitki, jak wieczór mija ?
Ja siedze w pracy, nudze się i wymyślam co bym zjadła dobrego
A od początku tego tygodnia, że strasznie dziwnie zaczynam się czuć od godziny 17 do puki nie zasne.. wczoraj już myślałam, że to z głodu ale niestety wróciłam zjadłam kolacyjke a tu bach jeszcze gorzej ;/ czy to możliwe, że mam poranne mdłości wieczorem ?
W ogóle dzień kiepski.. moja szwagierka była dzisiaj na usg i niestety fasolka się nie rozwija - przez 3tyg urósł tylko tyle jak by minęły 2 dni.. i lekarka powiedziała, że w ciągu tygodnia organizm sam się oczysci.. a jeśli nie to za tydz dostanie skierowanie do szpitala..
Eh i tak teraz rozmyślam.. skoro u mnie było wszystko dobrze urosło maleństwo, serducho wali mu 170 na min to czy juz wszystko bedzie dobrze.. czy jeszcze trzeba się martwić.
a ja nie mam mdłości w ogóle, zaczynam się tym martwić :-(
ja tez nie mam takich mdlosci mdlosci.. calkiem inaczej to sobie wyobrazalam szczerze mowiac, ani razu nie wymiotowalam, po prostu mnie tak muli w zoladku, jakbym miala chorobe lokomocyjna ciagle. i odbija mi sie wszystkim co zjem.