reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Cześć kobitki, jak wieczór mija ?
Ja siedze w pracy, nudze się i wymyślam co bym zjadła dobrego :D
A od początku tego tygodnia, że strasznie dziwnie zaczynam się czuć od godziny 17 do puki nie zasne.. wczoraj już myślałam, że to z głodu ale niestety wróciłam zjadłam kolacyjke a tu bach jeszcze gorzej ;/ czy to możliwe, że mam poranne mdłości wieczorem ? :szok:

W ogóle dzień kiepski.. moja szwagierka była dzisiaj na usg i niestety fasolka się nie rozwija - przez 3tyg urósł tylko tyle jak by minęły 2 dni.. i lekarka powiedziała, że w ciągu tygodnia organizm sam się oczysci.. a jeśli nie to za tydz dostanie skierowanie do szpitala..
Eh i tak teraz rozmyślam.. skoro u mnie było wszystko dobrze urosło maleństwo, serducho wali mu 170 na min to czy juz wszystko bedzie dobrze.. czy jeszcze trzeba się martwić.

:no::no:

A od początku tego tygodnia, że strasznie dziwnie zaczynam się czuć od godziny 17 do puki nie zasne.. wczoraj już myślałam, że to z głodu ale niestety wróciłam zjadłam kolacyjke a tu bach jeszcze gorzej ;/ czy to możliwe, że mam poranne mdłości wieczorem ? :szok:

W ogóle dzień kiepski.. moja szwagierka była dzisiaj na usg i niestety fasolka się nie rozwija - przez 3tyg urósł tylko tyle jak by minęły 2 dni.. i lekarka powiedziała, że w ciągu tygodnia organizm sam się oczysci.. a jeśli nie to za tydz dostanie skierowanie do szpitala..
Eh i tak teraz rozmyślam.. skoro u mnie było wszystko dobrze urosło maleństwo, serducho wali mu 170 na min to czy juz wszystko bedzie dobrze.. czy jeszcze trzeba się martwić.

martyska ja nie mam porannych mdlosci;) u mnie pojawiaja sie kiedy chca i o ktorej chca.. nawetr w nocy wiec no;p

ja tez mam poranne mdlosci wieczorem :p zaczynaja sie popoludniu i do konca dnia mam juz przerabane
wszystko mi stoi w gardle. rano czuje sie super.

nie martw sie zapas, ja do pierwszej wizyty u lekarza bylam na maksa zestresowana, naczytalam sie o jakichs cystach testach sfalszowanych.. z tego stresu nie moglam spac dostalam boli brzucha, nie wyszlo mi to na dobre. wszystko moze sie wydarzyc, ale nie myslmy o najgorszym. glowa do gory :)

Co do leczenia ząbków to tak : do dentysty chodzę i leczę ząbki, znieczulenie dostaje ale w innej dawce i z innymi skladnikami ( takie jak by specjalne dla kobiet w ciąży ) Dentysta powiedział, że jeśli chodzi o wyrwanie to żebym zapytała o opinie mojego lekarza prowadzącego ale on by z tym zaczekał do II trymestru. A znowuż mój gin powiedział, że jeśli jest jakaś infekcja to koniecznie ją usunąć bo po co mam mieć jakieś zarazki w sobie..
Co do mdłości, nosz kurde wczoraj wieczorem myślałam, że pójde zwymiotować na siłę byle by się tylko tak nie czuć, ale sobie darowałam .. :no:
Rano idealnie, a już teraz czuje przykurcz żołądka i to uczucie ściśniętego gardła wr..

ja akórat wyleczylam sobie zabki przed ciąża wiec mam spokoj z dentysta tak do marca:-)

a ja nadal walcze z uczuleniem...kurcze mam dość

a ja nie mam mdłości w ogóle, zaczynam się tym martwić :-(

ja tez nie mam takich mdlosci mdlosci.. calkiem inaczej to sobie wyobrazalam szczerze mowiac, ani razu nie wymiotowalam, po prostu mnie tak muli w zoladku, jakbym miala chorobe lokomocyjna ciagle. i odbija mi sie wszystkim co zjem.

ale duzo warszawianek :)

martyska1223 to nie wesoło u bratowej:( znowu stresik,ale trzymajmy się wersji,że u Nas wszystko ok i niedługo bąble będą nas kopały po rzeberkach...
pani.olga ja też nie mam mdłości,klika razy wisiałam nad wc i parę razy mnie zmuliło ale to chyba bardziej z nerwów było przed pierwszą wizytą a w pierwszej ciąży zupełnie nic nie było

reklama
ja tez nie mam takich mdlosci mdlosci.. calkiem inaczej to sobie wyobrazalam szczerze mowiac, ani razu nie wymiotowalam, po prostu mnie tak muli w zoladku, jakbym miala chorobe lokomocyjna ciagle. i odbija mi sie wszystkim co zjem.

dokładnie, mam często takie nieprzyjemne uczucie w żołądku i mi się tak odbija, że aż mi głupio przed TŻ (;

Do góry