reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Im dluzej to trwa tym bardziej sie denerwujeo dziecko. Teraz jeszcze te dreszcze i ogólne rozbicie jak na grype. W tym roku ani razu nie mialam przeziębienia woec moze teraz mnie dopadlo :-D

Nie no wszedzie pisza ze biegunka i objawy grypopodobne moga wlasnie przed porodem wystapic... ja pierwsze tez przenosilam i po terminie wywolywali i to byla masakra :mad:

To prawda u wielu dziewczyn to się sprawdziło. Umnie tez, tydzień po chorobie urodziłam :)

Byłam na usg. Na drugim wątku opisałam :)

Na hurt zajechalas i 2,5 kg czereśni kupiłam :D ale na noc lepiej nie jem jutro się dopadne hihi

Ostatnia edycja:
A zdarza sie zeby waga z usg byla w druga strone przeklamana ?

U mnie w pierwszej ciąży podczas wizyty kilka dni przed porodem u lekarza prowadzącego wyszło,że mała ma 3000 g a dzień przed porodem na szpitalnym usg wyszło,że 2500 g,na szczęście średnio się przyjęłam bo ufałam lekarzowi prowadzącemu a córka urodziła się z wagą 3180 g

reklama
Czemu masakra? Cos bylo nie tak z dzieckie, czy po prostu bolalo jak diabli?

Wywolywali 4 dni, mialam cewnik na szyjce i nie chcialo sie ruszyc a w finale zielone wody ktorymi maly sie zachlysnal i lezelismy bo musial brac antybiotyk. Takze duzo bolu i nerwow niestety. Dlatego teraz chce cc miec w razie co umowione jesli samo sie nie zacznie

Do góry