reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

moja córcia tydzień przed porodem ważyła wg usg 3900 a tydzień później jak ją urodziłam miała 3240.. więc też u nas była spora różnica..:-)
jestem ciekawa ile waży teraz mój synek , bo szykuje się nieduży.. ale zobaczymy w poniedziałek bo mam wizyte..

reklama
dziewczyny byłam u koleżanki złożyć życzenia bo ma urodziny i ona ma małe koty nie dotykałam ich ale jeden z zaskoczenia skoczył mi na kolana i lekko zadrapał no dosłownie na milimetr w domu przemyłam wodą utlenioną czy mogłam się zrazić toxo czy panikara ze mnie ??? popsuło mi to humor konkretnie wyszłam od niej zła jak nie wiem co ...........

Madziula nie wydaje mi się żebyś złapała coś od tego kota. Jak jeżdżę do rodziców oni mają koty też się zdarzało jak się z nimi bawiła że mnie draply ale nic się nie dzieje.

dziewczyny byłam u koleżanki złożyć życzenia bo ma urodziny i ona ma małe koty nie dotykałam ich ale jeden z zaskoczenia skoczył mi na kolana i lekko zadrapał no dosłownie na milimetr w domu przemyłam wodą utlenioną czy mogłam się zrazić toxo czy panikara ze mnie ??? popsuło mi to humor konkretnie wyszłam od niej zła jak nie wiem co ...........

Nie mogłaś się tak zarazić.

reklama
mam pytanie do dziewczyn co mialy cc jak dlugo krwawiłyście? bo martwie sie dzis rano troszke mi polecialo a tak przez caly dzien nic./ czy to jest normalne ? mam sie martwic i kiedy najlepiej wybrac sie na konrtole do gina ?

Do góry