reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Lipcowe mamy 2015

reklama
Gosiaczek trzymam &&&&&&&

Miq a ty na kiedy masz termin? Trzymam &&&&

Waaah juz się zaczyna matko naszczescie byłam dzisiaj na zakupach i kupiłam juz ostatnie rzeczy pampersy itd. Jeszcze tylko czekam na kuriera ma przyjść paczka z gemini, pościel, nowe kółka do wozka bo te po córci brzydkie się zrobiły i jeszcze parę gadżetów ma przyjść :)

Jutro mam wizytę trzymajcie kciuki. Stresuje się czy mała się Obróciła....

Ja mam jeszcze czas,termin na 20 lipca

Gosiaczek jesteś pod dobrą opieką nawet jakby cc mieli zrobić. Nie wiem jak długo mogą się sączyć te wody bo chyba dopóki są to dziecku nic nie grozi. Trzymam kciuki, będzie dobrze musi być:o

Miq ja na 21 :)

Gosiaczek &&&&

A Karolina w tym tygodniu ma termin na cc?

Angi wieczorem pogoda ładna się robi też bym se na dworku posiedziala. A w dzień ziiiimno
Paczka dla Kasi została wysłana? Wiesz cis na ten temat?

Gosiaczek trzymam kciuki! Z oksytocyną lepiej poczekać. Może samo się ruszy. Moja przyjaciółka dwa lata temu miała dokładnie tak jak Ty. Odeszły jej wody miesiąc przed terminem, po kilku godzinach poród sam się zaczął i urodziła synka 10pkt i 3100. Nieźle ją to zaskoczyło:)

Co do tematu podkładów to też polecam wietrzyć jak Kati pod kołderką czy prześcieradłem, a podkład tylko podłożyć, też po powrocie do domu. Alwaysy to już po kilku dniach, jak się rana zasklepi, ja używam te sensitive bez siateczki.

U mnie dziś zdecydowanie lepiej jeżeli chodzi o nastrój, za to ciążowo jakoś ciężko, ale już leżę w łóżku i idę spać. Dobranoc:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry