reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Babydust lekarze to czasem potrafia nastraszyc :/ idz za tydz8en to sie uspokoisz!

Grubson wspolczuje przezyc. Trzymam kciuki zeby teraz bylo dobrze :) ja tez studiuje. Na szczescie koncze w grudniu ostatni semestr a w miedzy czasie pisanie pracy. W maju chce sie bronic czyli juz po porodzie. Dasz rade :) ja ciagle kwalifikacje uzupelniam i tak po porodzie miesiac pozniej egzaminy pisalam. Niestety pracuje na caly etat ale po drugim chce zmniejszyc wymiar godzin. M sie wkurza ze od jakichs pieciu lat nasze zycie to ciagly stres i gonitwa. Rozpedzone nie moze zwolnic... po tych studiach pewnie sobie cos znow wymysle hehe ;)

Ostatnia edycja:
reklama
to i ja sie niesmialo do Was wpisze, mam nadzieje ze wszystko bedzie w porzadku, od pozytywnego testu jestem na lekach po wczesniejszych poronieniach. Mamy juz coreczke, ktora konczy teraz 3 latka, termin na poczatek kwietnia.Przyjmiecie mnie. Ewka

Witam się i ja :laugh2:

Termin: 16.04.2015 (jeszcze nie potwierdzony u ginekologa).
Mierzę temperaturę od lat.
W drugiej fazie cyklu moje maksimum wyższej temperatury, to 12 dni.
Powyżej zawsze oznacza ciążę - przynajmniej u mnie.
Za jakieś 6h zmierzę ją znowu i będzie to już 15. dzień :-D
W ciągu dnia tempka wynosi około 36,6-37,0 (u mnie to bardzo wysoko, bo niskie mam w przedziale od 35,2-36,1.
Pozdrawiam :-)

Ostatnia edycja:
Ramailuja gratulacje :) a robilas juz test? Kiedy idxiesz do gina?

Ja juz nie moge sie doczekac mojej wizyty. Dopiero w przyszla sobote...0

Witamy nowe kolezanki :) im nas wiecej tym lepiej :)
tabasia bedzie miala co uzupelniac na liscie kwietniowek :)

Ostatnia edycja:
Witam mamuśki!
Zaraz Was podczytam, tylko chciałam się przywitać :)
Wyliczyłam sobie termin na 6.04 (według ostatniej miesiączki) i dziś mam zamiar podejść do lekarza choć wątpię, żeby mnie wziął tak z marszu. Chciałabym już zobaczyć tą kropkę i może usłyszeć serduszko :D

Ok idę może uzupełnic profil i zoabczyć co i jak bo nigdy nie korzystałam z tego forum.

B od jakichs pieciu lat nasze zycie to ciagly stres i gonitwa. Rozpedzone nie moze zwolnic...
no musze powiedziec ze u nas tez tak jest
w tym ciaglym biegu gubimy gdzies siebie :( to tez byl troche powod do tego zeby starac sie o nastepna dzidzie
zeby musiec zwolnic i zajac sie tym co najwazniejsze a nie pogonia za nie wiadomo czym :(

Dziękuję za miłe przyjęcie :)

Test robiłam wczoraj i jeszcze negatywny. Ale ja wiem swoje ;)
Mam już dwoje dzieci ;)

Do ginekologa pójdę po 13.08, bo teraz jestem w Hiszpanii na wakacjach ;)

Dziś temperatura nadal w górze - 15. dzień ;)
Okresu brak, zasypiam w ciągu dnia zupełnie nie spodziewanie, toaletę odwiedzam trochę częściej, od kilku dni pojawia mi się zgaga, w nosie zalatuje mi żelazem, jestem mega płaczliwa - z ostatniego się cieszę najmniej ;)

Ostatnia edycja:
reklama
hej Dziewczyny, dołączam do grona kwietniówek :) jestem w piątym tygodniu ciąży. To moja pierwsza ciąża więc oprócz radości zaczęły mnie ostatnio gnębić obawy i lęk przed nieznanym.. ale to chyba normalne? We wtorek idę do gina i mam nadzieje, że rozwieje moje wątpliwości :) Pozdrawiam serdecznie!

Do góry