reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Kwietniowki 2015

Obawy i lęk występują też i u mnie. Niby to nie pierwszy mój raz, ale nigdy nic nie wiadomo i każda ciąża jest inna ;)

reklama
Niestety nie wiem jak edytowac swój profil, dodać zdjęcie, czy suwaczek :( Help!

Tabasia, dlaczego masz dopiero za 2 tyg wizytę?

Czy są może z nami mamy zagraniczne? Ja mieszkam w Berlinie, z mężem i córeczką (9miesięcy). Bardzo chieliśmy mieć drugie dziecko ale w sumie to nie był dobry moment także nie staraliśmy się jakoś specjalnie. Dlatego radość i zaskoczenie są ogromne :-D

Ja też jestem ciągle śpiąca i głodna. Po poprzedniej ciąży zostało mi 5kg na plusie także muszę się pilnować :tak:

zawsze mowie ze nazwe stan blogoslawiony musial wymyslec facet
bo owszem sa piekne chwile gdy dzidziusia serduszko mozna zobaczyc czy poczuc kopniaczki ale przy okazji stresu i niedogodnosci przy tym tez duzo jest :(

Lei, edycję profilu zacznij od wejścia w panel użytkownika (link jest w górnym prawym rogu strony). Jak już otworzysz to po lewej stronei będziesz miała opcje zmiany awatara itd. Co do suwaczka, musisz go najpierw stworzyć tutaj: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com. Jak już Ci się uda, powinnaś skopiować podany do forum link i wkleić go jako sygnaturę (panelu użytkownika ,edycja sygnatur). Zapisać i gotowe :)

babydust, jakże wiele w tym prawdy. Co by facet nie mówił, jakby nie wspierał to nigdy nie będzie w naszej skórze. No ale cóż zrobić, mężczyzn matka natura pod tym względem oszczędziła ;)

Chwilowo jestem mamą zagraniczną ;)

Ja na wadze w pierwszej ciąży przybrałam 9 kg, a w drugiej 7 kg.

Po obydwu porodach od razu wróciłam do wagi z przed ciąż ;)

Ujawniaja sie kwietniowki bardzo dobrze :)
Lei tez mam wstepny termin ma na 6.04 :)
Musli ja jestem w drugiej ciazy a watpliwosci i obaw jeszcze wiecej!! Damy rade ;)

Lei moj gin przyjmuje tylko co druga sobote... tez mieszkam za granica ale troche dalej ;)

Co do wagi przybralam 18kg ale nie bylo bardzo widac. Nie mam ani jednego rozstepa a smarowalam sie 1-2 razy w tygodniu :))

Zaczynaja mi sie mdlosci!!!!! Bleeeeeee!!!!!

Tabasia, o kurcze, ambitna dziewczyna z Ciebie :) No będzie ciężko, ale może jakoś dam radę, u mnie najgorsze jest to, że muszę każde opuszczone zajęcia odrobić.. Ale co ja się będę teraz martwić :p Najśmieszniej będzie z wielkim brzuchem badać pacjentów xD

Witam kolejne kwietniowe towarzyszki :) Sporo nas, a to dopiero początek :D

U mnie jak na razie tylko zgaga i delikatne mdłości :) No i brzuch czasami delikatnie pobolewa.
A częstego sikania pewnie nie zauważę, bo ja piję bardzo dużo wody i herbat i całe życie często sikam :D

Hmm niby dodałam suwaczek ale się nie pokazuje :confused:

Moja córka przed chwilą zaczęła raczkowacna kolankach :-D Dosłownie przed sekundą!

Dzięki za pomoc ;-)

reklama
Ja przytyłam jakos 16 kg chyba. Muszę znaleźć kartę ciąży. A rozstępy mi się zrobiły dwa dni po dacie porodu a ogólnie to urodziłam z dwutygodniowym opóźnieniem...Teraz będę się smarować od początku bo jeszcze sine mam te poprzednie. Nie chcę myśleć co będzie jak brzuch zacznie rosnąć :szok:

Do góry