reklama
Niestety nie wiem jak edytowac swój profil, dodać zdjęcie, czy suwaczek Help!
Tabasia, dlaczego masz dopiero za 2 tyg wizytę?
Czy są może z nami mamy zagraniczne? Ja mieszkam w Berlinie, z mężem i córeczką (9miesięcy). Bardzo chieliśmy mieć drugie dziecko ale w sumie to nie był dobry moment także nie staraliśmy się jakoś specjalnie. Dlatego radość i zaskoczenie są ogromne
Ja też jestem ciągle śpiąca i głodna. Po poprzedniej ciąży zostało mi 5kg na plusie także muszę się pilnować
Tabasia, dlaczego masz dopiero za 2 tyg wizytę?
Czy są może z nami mamy zagraniczne? Ja mieszkam w Berlinie, z mężem i córeczką (9miesięcy). Bardzo chieliśmy mieć drugie dziecko ale w sumie to nie był dobry moment także nie staraliśmy się jakoś specjalnie. Dlatego radość i zaskoczenie są ogromne
Ja też jestem ciągle śpiąca i głodna. Po poprzedniej ciąży zostało mi 5kg na plusie także muszę się pilnować
musli_3
Aktywna w BB
Lei, edycję profilu zacznij od wejścia w panel użytkownika (link jest w górnym prawym rogu strony). Jak już otworzysz to po lewej stronei będziesz miała opcje zmiany awatara itd. Co do suwaczka, musisz go najpierw stworzyć tutaj: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com. Jak już Ci się uda, powinnaś skopiować podany do forum link i wkleić go jako sygnaturę (panelu użytkownika ,edycja sygnatur). Zapisać i gotowe
Tabasia
Podwojna marcowka :)
Ujawniaja sie kwietniowki bardzo dobrze
Lei tez mam wstepny termin ma na 6.04
Musli ja jestem w drugiej ciazy a watpliwosci i obaw jeszcze wiecej!! Damy rade
Lei moj gin przyjmuje tylko co druga sobote... tez mieszkam za granica ale troche dalej
Co do wagi przybralam 18kg ale nie bylo bardzo widac. Nie mam ani jednego rozstepa a smarowalam sie 1-2 razy w tygodniu )
Zaczynaja mi sie mdlosci!!!!! Bleeeeeee!!!!!
Lei tez mam wstepny termin ma na 6.04
Musli ja jestem w drugiej ciazy a watpliwosci i obaw jeszcze wiecej!! Damy rade
Lei moj gin przyjmuje tylko co druga sobote... tez mieszkam za granica ale troche dalej
Co do wagi przybralam 18kg ale nie bylo bardzo widac. Nie mam ani jednego rozstepa a smarowalam sie 1-2 razy w tygodniu )
Zaczynaja mi sie mdlosci!!!!! Bleeeeeee!!!!!
Tabasia, o kurcze, ambitna dziewczyna z Ciebie No będzie ciężko, ale może jakoś dam radę, u mnie najgorsze jest to, że muszę każde opuszczone zajęcia odrobić.. Ale co ja się będę teraz martwić Najśmieszniej będzie z wielkim brzuchem badać pacjentów xD
Witam kolejne kwietniowe towarzyszki Sporo nas, a to dopiero początek
U mnie jak na razie tylko zgaga i delikatne mdłości No i brzuch czasami delikatnie pobolewa.
A częstego sikania pewnie nie zauważę, bo ja piję bardzo dużo wody i herbat i całe życie często sikam
Witam kolejne kwietniowe towarzyszki Sporo nas, a to dopiero początek
U mnie jak na razie tylko zgaga i delikatne mdłości No i brzuch czasami delikatnie pobolewa.
A częstego sikania pewnie nie zauważę, bo ja piję bardzo dużo wody i herbat i całe życie często sikam
reklama
Ja przytyłam jakos 16 kg chyba. Muszę znaleźć kartę ciąży. A rozstępy mi się zrobiły dwa dni po dacie porodu a ogólnie to urodziłam z dwutygodniowym opóźnieniem...Teraz będę się smarować od początku bo jeszcze sine mam te poprzednie. Nie chcę myśleć co będzie jak brzuch zacznie rosnąć