reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

Obawy i lęk występują też i u mnie. Niby to nie pierwszy mój raz, ale nigdy nic nie wiadomo i każda ciąża jest inna ;)

reklama
Niestety nie wiem jak edytowac swój profil, dodać zdjęcie, czy suwaczek :( Help!

Tabasia, dlaczego masz dopiero za 2 tyg wizytę?

Czy są może z nami mamy zagraniczne? Ja mieszkam w Berlinie, z mężem i córeczką (9miesięcy). Bardzo chieliśmy mieć drugie dziecko ale w sumie to nie był dobry moment także nie staraliśmy się jakoś specjalnie. Dlatego radość i zaskoczenie są ogromne :-D

Ja też jestem ciągle śpiąca i głodna. Po poprzedniej ciąży zostało mi 5kg na plusie także muszę się pilnować :tak:

zawsze mowie ze nazwe stan blogoslawiony musial wymyslec facet
bo owszem sa piekne chwile gdy dzidziusia serduszko mozna zobaczyc czy poczuc kopniaczki ale przy okazji stresu i niedogodnosci przy tym tez duzo jest :(

Lei, edycję profilu zacznij od wejścia w panel użytkownika (link jest w górnym prawym rogu strony). Jak już otworzysz to po lewej stronei będziesz miała opcje zmiany awatara itd. Co do suwaczka, musisz go najpierw stworzyć tutaj: Suwaczki na wszystkie okazje! - suwaczki.com. Jak już Ci się uda, powinnaś skopiować podany do forum link i wkleić go jako sygnaturę (panelu użytkownika ,edycja sygnatur). Zapisać i gotowe :)

babydust, jakże wiele w tym prawdy. Co by facet nie mówił, jakby nie wspierał to nigdy nie będzie w naszej skórze. No ale cóż zrobić, mężczyzn matka natura pod tym względem oszczędziła ;)

Chwilowo jestem mamą zagraniczną ;)

Ja na wadze w pierwszej ciąży przybrałam 9 kg, a w drugiej 7 kg.

Po obydwu porodach od razu wróciłam do wagi z przed ciąż ;)

Ujawniaja sie kwietniowki bardzo dobrze :)
Lei tez mam wstepny termin ma na 6.04 :)
Musli ja jestem w drugiej ciazy a watpliwosci i obaw jeszcze wiecej!! Damy rade ;)

Lei moj gin przyjmuje tylko co druga sobote... tez mieszkam za granica ale troche dalej ;)

Co do wagi przybralam 18kg ale nie bylo bardzo widac. Nie mam ani jednego rozstepa a smarowalam sie 1-2 razy w tygodniu :))

Zaczynaja mi sie mdlosci!!!!! Bleeeeeee!!!!!

Tabasia, o kurcze, ambitna dziewczyna z Ciebie :) No będzie ciężko, ale może jakoś dam radę, u mnie najgorsze jest to, że muszę każde opuszczone zajęcia odrobić.. Ale co ja się będę teraz martwić :p Najśmieszniej będzie z wielkim brzuchem badać pacjentów xD

Witam kolejne kwietniowe towarzyszki :) Sporo nas, a to dopiero początek :D

U mnie jak na razie tylko zgaga i delikatne mdłości :) No i brzuch czasami delikatnie pobolewa.
A częstego sikania pewnie nie zauważę, bo ja piję bardzo dużo wody i herbat i całe życie często sikam :D

Hmm niby dodałam suwaczek ale się nie pokazuje :confused:

Moja córka przed chwilą zaczęła raczkowacna kolankach :-D Dosłownie przed sekundą!

Dzięki za pomoc ;-)

reklama
Ja przytyłam jakos 16 kg chyba. Muszę znaleźć kartę ciąży. A rozstępy mi się zrobiły dwa dni po dacie porodu a ogólnie to urodziłam z dwutygodniowym opóźnieniem...Teraz będę się smarować od początku bo jeszcze sine mam te poprzednie. Nie chcę myśleć co będzie jak brzuch zacznie rosnąć :szok:

Do góry