a jak tam Twoja tarczyca?
Dobrze słabo się coś zbija, bo po zwiększonych dawkach miałam 2,4. Teraz znowu mi zwiększył, ale dopiero za 3 tyg. mam zbadać
A u Ciebie jak, byłaś u lekarza?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
a jak tam Twoja tarczyca?
lekarka kazala czekac kilka tygodni by ja powtorzyc a wizyta nawet prywatna u endo w mojej okolicy to na koniec lutego-poczatek marca dopiero, zaznaczam, ze prywatna, a na nfz to bym chyba do jesieni czekalaDobrze słabo się coś zbija, bo po zwiększonych dawkach miałam 2,4. Teraz znowu mi zwiększył, ale dopiero za 3 tyg. mam zbadać
A u Ciebie jak, byłaś u lekarza?
lekarka kazala czekac kilka tygodni by ja powtorzyc a wizyta nawet prywatna u endo w mojej okolicy to na koniec lutego-poczatek marca dopiero, zaznaczam, ze prywatna, a na nfz to bym chyba do jesieni czekala
ja podejrzewam, ze po tych lekach przeciwbolowych byl taki wynik,. no sie zobaczy niebawemNo wiem właśnie, do mojego czeka się 3 m-ce, ale ma porady internetowe e-endokrynolog.pl. Płacisz 80 zł piszesz, załączasz badania i odpisuje Ci na maila, polecam jak coś w przyszłości Ja do niego właśnie przez neta piszę.
Ale właśnie powtórz najpierw badania, podejrzewam, że już będzie ok
na kiedy masz wolny termin pani ginekolozko?Hej,
moniusia: piękne wieści przynosisz, akurat na koniec tygodnia Wow, że wam się udało załapać jeszcze na rządówkę, bo z tego co się orientuję to nie jest teraz łatwe :/ Mam nadzieję, że dalej będzie wszystko dobrze A z tymi internetowymi poradami to niezły pomysł, omija się kolejki...i cena przystępna. Dobrze wiedzieć, że takie coś jest Zdrówka dla mamy życzę i kciuki za podejście
luśka: ty nadal na clo jedziesz? Jak ci po nim rosną pęcherzyki? Pękają ładnie? Ja po clo często miałam torbiele, co prawda wchłaniały się ładnie, ale owulacji nie było :/ Clo to dobry, tani lek, więc warto stosować i czekać na rezultaty
lux: ostatnio to trąbią właśnie o kolejkach do specjalistów :/ To jest chore, żeby na wizyty tyle czasu czekać :/ A będzie jeszcze gorzej, bo lekarzy pewnych specjalności jest jak na lekarstwo :/ Może trzeba na medycynę iść ? Będziemy się leczyć nawzajem Ja mogę być ginekologiem Przydałby się jeszcze endokrynolog, stomatolog, androlog hihi
anula: eh fizycznie to jakoś człowiek przecierpi i zniesie, ale ta psychika...Wszystko się samo musi ułożyć w głowie. Babeczki silne są. Bo jak nie my to kto?
julia: a u ciebie co tam? W takim razie czekamy na nowy wąteczek
U mnie dzisiaj piękne słońce za oknem. Idealnie się weekend zaczyna.
W kwestii starań trochę milczę, bo i nic ciekawego się nie dzieje.
Udanego popołudnia laski.