reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Marcowe mamy 2015

Hej dziewczny :)
Nie wiem czy ktos mnie jeszcze pamieta ale przyszlam sie przywitac :)
Dawno mnie nie bylo, troche Was podczytywalam ale ostatnie tygodnie byly intensywne i juz nie wiem co u kogo :)
Wszystkim gratuluje cudownych dzieciaczkow i mam nadzieje ze porody nie byly takie straszne :) Mam nadzieje, ze uda mi sie wpadac czesciej i bardziej regularnie :)
Pozdrawiam razem z Lilianką :*

reklama
Cześć dziewczyny!
Mam na imię Tosia i jestem mamą małej marcowej rybki-Julki :) Czytam Was już od dłuższego czasu i kibicuję maluszkom ale nie mogłam się zebrać żeby coś napisać z braku czasu.

Jak Wam idzie rozszerzanie diety? Ja miałam plan poczekać do końca 6 msc ale ponieważ mała spadła z wagą na 25 centyl to pediatra kazała wprowadzać mięso :) I tak przecieramy od dwóch tygodni marchewki, dynie, ziemniaczki i wcinamy kaszki.

Jullax, witaj :-).
w pełnym 75 centylu jesli chodzi o wagę. i w 90 wzrostem.
dieta rozszerzona już na full. wcina wszystko.
dziś np dałam ponadprogramowo własnoręcznie upieczonego łososia - jadł i nogami wierzgł, że za wolno daję :-)

zarunia, fajnie że postanowiłaś wrócić :-)

Dzięki elżbietka :) fajnie, że ktoś mnie jeszcze pamięta :)
Witaj jullax :) u nas z rozszezania diety to moja Lila najbardziej lubi moje mleko :p na razie dostaje małe ilosci na spróbowanie głownie jabłko, banan i jakieś warzywne ciapki ze słoiczków :)

oooo Sunajka to urodziłyśmy w tym samym dniu :) my też dziś kończymy pół roczku :) Lilcia rośnie jak na drożdżach tylko drobinka z niej taka, że ojeju :) buziaki dla synka z okazji ukonczenia 6-ciu miesiecy :*

Elżbietka, to twój synek pewnie już się zabrał za raczkowanie, pamiętam że się bardzo szybko nauczył obracać.

A jak wasze maluszki, siedzą już samodzielnie?Julka na razie preferuje brzuch, nawet spacery spędza na brzuszku i tylko wystaje łebek z gondoli. Więc do spacerówki się nie przesiadamy.
Wszystkiego najlepszego dla Jubilatów !!!

reklama
Zarunia- ja Cię też pamiętam :) Franio też już skończył pół roku kilka dni temu. Ale tak szybko czas leci że że się jakoś nie zdążyłam pochwalić :)

Do góry