reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Uwaga pytanie w eter pewnie odpowiedź będzie za parę mc :D czy wasze dzieci już mówią? Moja komunikuje się częściowo ale tylko pojedynczymi słowami Wiem że niektóre dzieci już mówią w tym wieku zdaniami Jak to u was wygląda?

Wysłane z mojego E5603 przy użyciu Tapatalka

Mój gada pojedynczymi słowami ale dogadamy się zawsze. obrażalski strasznie jak na niego krzyknę żeby np paluchów do kontaktu nie pakował to pójdzie w kąt przodem do ściany ręce na buzie i udaje że płacze.

Moja to nie udaje a wrzeszczy tak że uszy pękają i wscieka się jak jej nie rozumiem ;)

Mój chodzi do babci z telefonem żeby mu youtube włączyła, a jak mu mówi że nie umie to sie na nią że tu się wciska. :) tak samo robił ze szczoteczką minutowka.:-D

Hehe Nina sobie wyobraź obsługę telefonu ma już w małym palcu Jeździ palcem po ekranie i wszystko sobie włącza sama Za nic nie chce oddać i oczywiście wrzask Generalnie u nas już bunt dwulatka mocno wyczuwalny może to kwestia pojawienia się siostry. Zawsze się śmieje że yt wie jak włączyć ale na nocnik siusiu nie potrafi ;)

Moja pojedyncze slowa tez.
A pozatym czesto nie slucha. jej mozna tlumaczyc grzecznie i nic, jak nie wrzasne to ona sobie nic nie robi. Jak wrzasne to tez czasami oleje.
Szefu, robi co chce hahaahah.

A wasze jak? Spokojne czy z charakterkiem:wink:

Lookata moja tez wszystko sobie wlaczy i nie chce oddac i wrzask a siku tez nie, tylko na niby.
Ostatnio siadla na nocnik w ubraniach i cisnie ze niby kupa, potem wstala, urwala papier kuchenny, pozwijala go i ze niby wyciera tylek, myslalam ze padne. A jak mowie zeby sidla gola to nie

No to u nas identycznie z tym podcieraniem Siada na ubikacje dźwięki wydaje wszystko na niby Nina nawet sobie wkładkę higieniczna w spodenki instalowala ;) ale jak zdejme ubranko to ani kropli nie zrobi

reklama
moja pomalu uklada zdania tzn takie proste typu"tata dal misia' ' pani dala serek", " pan idzie" "chodz ze mna" :0 nerwus tez jest, obraza sie ale ucieka wtedy do siebie i naprawde placze schowana :p teznasladuje rozne rzeczy np dmuchabnie nosa :)

reklama
Do góry