reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Kwietniowki 2015

reklama
Super w takim razie bardzo sie ciesze :) ja za 1,5tyg ide. Juz sie doczekac nie moge. Licze ze serducho bedzie a moze nawet dwa :))

babydust, gratuluje :) Super :) Ja sie zastanawiam czy prywatnie nie isc na usg bo facet nie wpuszcza mezow na badania. Albo mi sie wydaje, albo mam prawo byc w towarzystwie osoby trzeciej na kazdym badaniu. Fakt, ze to na ubezpieczenie, prywatnie juz przyjmuje z mezami i to z otwartymi rekami ten sam lekarz ;/

Babydust super że dzidzia potwierdzona :)
Kordosia ale cham z tego lekarza. No nie mogę uwierzyć. Poszłabym prywatnie na twoim miejscu, szczególnie na usg polowkowe. Jakoś najbardziej sentymentalnie je wspominam i fajnie jest mieć męża przy sobie w takiej chwili.

usg kolo 12tc super sie oglada bo widac calego miniaturowego czlowieczka przy polowkowym widac juz tylko fragmenty ciala bo dzidzia sie nie miesci w 1 kadrze

Tak, na połówkowe i tak zrobie sobie prywatnie dla pewności, ale zastanawiam sie nad pierwszym uslyszeniem serduszka :) Mój mąż tez by chcial byc przy tym :)

Ja zawsze chodze z m. Ale to prywatnie.

Babydust wlasnue sprawdzilam pierwsze usg. Bykam w 6t2d kiedy slyszelusmy serducho :) bylam w mega w szoku ze tak wczesnie i ze tak wali. Teraz bede 7-8t.

oj to bicie serduszka jest na maksa wzruszające <3 jak możesz iść prywatnie żeby mąż był z Tobą, to nawet się nie zastanawiaj. ja chodziłam państwowo, ale mąż mógł być na wszystkich usg ze mną. a najlepsze było na połówkowym, najpierw babka zrobiła mi usg dopochwowe, żeby sprawdzić szyjkę. skończyła i wtała na chwilkę żeby coś napisać, a mój Tomek do niej z tekstem, ale ja nic nie widziałem! ale się tam wszystkie śmiałyśmy :D

Mila, urocze :) mysle, ze to pierwsze uslyszenie serduszka jest taki wyjatkowe, chociaz pewnie kazde kolejne rownie wzruszajace. Pójdę prywatnie, ale napewno nie do tego lekarza ;/ Troche mnie przyszle mamy postarszyly na forach o astronomicznych cenach wizyt prywatnych z usg, ale czasem mozna ;) no to ja pewnie za tydzien pojde w 6 tygodniu :)

reklama
dziewczyny czy wam zdaza sie czuc cieplo w podbrzuszu ? tego nie pamietam zupelnie z poprzednich ciaz
a teraz od czasu do czasu mam takie uderzenia goraca i po chwili przechodzi - dziwne

Do góry